Beoordelingen van Golden Corn Nieuw-Vennep

Recente recensies

5.0
Andre Henriet
gisteren
Mischa Krijger
6 december 2021
Rob van Norden
5 december 2021

het was weer lekker, voor het eerst kou loe kai geprobeerd maar is voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Betty an Ginkel
5 december 2021

Het was heerlijk, en Het was heerlijk warm!! Voor herhaling vatbaar !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne Jansen
5 december 2021

Wij bestellen heel vaak bij jullie maar deze keer waren de siu mai en hakau koud en droog. En ook de wantan’s in de soep waren droog en niet lekker. Bouillon prima. Koe lo kai ook te droog en heel weinig smaak helaas. Dus geen lekkere maaltijd. Zijn we niet gewend Bezorging altijd op tijd en vriendelijk

Reactie van Golden Corn

Beste mevrouw Jansen, Wat vervelend dat u dit keer een slechte ervaring bij ons had moeten meemaken. Wij streven ernaar onze kwaliteit altijd hoog en constant te houden. Dit is dus natuurlijk niet de bedoeling. We zullen contact met u opnemen om dit verder te bespreken. Team Golden Corn

Karin
5 december 2021
Arnold
4 december 2021
Vermeulen
4 december 2021

Alleen jammer bestel voor 65 euro aan eten. Gratis kroepkoek erbij super. Maar krijg welgeteld 6 stukjes met 8 man eten. Voor de rest altijd goed eten

Mija
4 december 2021

Heerlijk !

Saskia
2 december 2021

De dimsun was helaas koud wat erg jammer was maar de bief was weer zoals altijd zalig

meijer
1 december 2021
Hellay
1 december 2021
Jp bouterse
29 november 2021
Van Hulzen
29 november 2021
John
27 november 2021
Voskuil
26 november 2021

Heerlijk gegeten en ruimschoots op tijd

James
26 november 2021

Lekker, vers en snel zoals altijd!

Wouter de Bever
25 november 2021
Wendy
25 november 2021

Makkelijk te bestellen via website, snel klaar, super vers... heerlijk gegeten!

Yvonne
25 november 2021

Tomatensoep was erg lekker, veel kip erin, maar In de nasi zat amper prei en ham, misschien 10 stukjes van elk en de kipsaté smaakte “chemisch”. Heb het moeten weggooien, was echt niet lekker. Zo 15 euro in de prullenbak…

Reactie van Golden Corn

Beste Yvonne, Onze welgemeende excuses dat u een mindere ervaring bij ons heeft gehad. Wij nemen contact met u op betreft uw bestelling. Team Golden Corn

Voogd
23 november 2021
L Kasemier
21 november 2021

Heerlijk gegeten wel een beetje duur daarom jammer van de € 3,50 bezorgkosten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
21 november 2021

Heerlijk eten vriendelijke bezorger

J. Scheepens
21 november 2021

Heerlijk gegeten en keuring op tijd bezorgd.

Ingrid
20 november 2021

Zoals altijd alles prima in orde.

Richairo Edwards
19 november 2021

Nieuw Vennep

Taco Geertsma
18 november 2021

Geen

Louise
15 november 2021

helaas was de kwaliteit van het vlees iets minder dan wij gewend zijn, was erg droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

San
14 november 2021
leo van de wiel
13 november 2021

was weer heerlijk.

Rami
12 november 2021

Lekker hoor

Richairo Edwards
12 november 2021

Een woord heerlijk, zeker een aanrader

Judith
11 november 2021

We hebben super lekker gegeten! Het eten was zoals altijd perfect, de bezorger was 10 minuten eerder dan aangegeven en zeer vriendelijk en behulpzaam. Voor ons de beste Chinees in de buurt!!

Richairo Edwards
10 november 2021

Het was de tweede keer dat ik bestelde en het was heerlijk net zoals de eerste keer. Als je lekker eten wil moet je zeker hier zijn. En het zijn hele aardige mensen.

Marcel
10 november 2021

Lekker eten, beetje weinig kroepoek bijgeleverd voor de hoeveelheid eten.

Sybil van Dam
8 november 2021

Heerlijk gegeten.,doen we nog eens zo

Marijke
8 november 2021

Altijd lekker, snelle bezorging ook. Alleen Misschien eens een systeem vinden om de soep zó te verpakken dat het ook echt allemaal in het bakje blijft en niet in de tas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gina
7 november 2021

Altijd lekker eten en oprijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Justine
7 november 2021

Snelle bezorging maar bestelling was niet compleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricgard
7 november 2021

Perfecte service ruim binnen afgesproken tijd en het eten weer van hoge kwaliteit

Peter ken
7 november 2021

Prima gegeten en dito bezorging kortom een aanrader

P.Stut
4 november 2021

Snel en lekker.

Ruud vd Veek
2 november 2021

Smaak was prima in orde maar sommige stukjes vlees leken wat droog, of het wat lang had gestudeerd met te weinig vocht.

Ciska
1 november 2021

Prima, Besteld, opgehaald Alles zoals verzocht, dus dikke prima

Smit
31 oktober 2021

Eten is uitstekend. Grote porties en lekker warm. Smaak is prima. Vol lof. Bezorgen op tijd ondanks dat we iets verder wonen. Soortgelijk restaurant bij ons in de buurt is niets vergeleken met Golden Corn. Eet smakelijk zou ik zeggen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

olga mulder
31 oktober 2021
l.c.v.d.wiel
31 oktober 2021

mooi op tijd.prima maaltijd

Marc
30 oktober 2021

Zoals altijd goede smaak en goede kwaliteit. Top!

Voskuil
30 oktober 2021

Altijd lekker

Warmerdam
26 oktober 2021

Eerste keer besteld vandaag. Nog nooit zo lekker Chinees gegeten! Dikke aanrader!

Brigitte van Zutphen
23 oktober 2021

Bestelling stond op tijd klaar. Bij thuiskomst bleek het helaas niet compleet. Drie producten ontbraken. Bij een volgende bestelling worden deze kosten vergoed. Kwaliteit van het eten was verder dik in orde.

Cecil
23 oktober 2021
James
23 oktober 2021

Lekker zoals altijd, vandaag extra grote bestelling vanwege bezoek en meer dan 5 sterren waard, bedankt weer!

v Staverden
22 oktober 2021

het was hele maal perfect verzorg en het smaakte heerlijk doen we nog een keer over

Gina van walsem
21 oktober 2021

Eten kwam goed warm aan, top

Piet Scheffer
21 oktober 2021

Keurig op tijd bezorgd en zoals gewoonlijk heerlijke maaltijd. Prima!

Sabrina
17 oktober 2021

Bezorging op het moment van aanvragen en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carina
17 oktober 2021

Heerlijke maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
17 oktober 2021

Alles vers. Weinig saus.

Hofman
17 oktober 2021

Het eten en de hoeveelheid was heerlijk voor 2 personen. Enige aandachtspuntje dat het eten wat heter meegegeven mag worden. Mijn bestelling stond gepland om 18.15 uur klaar (ik was er 18.05 uur en stond al klaar, goed dat ik niet heb gewacht tot 18.15 uur)

Bjvanwalsem
16 oktober 2021

Super goed eten 👌

Arjan
15 oktober 2021

Heerlijk eten en bezorging top

Johan
14 oktober 2021

Heerlijke gefrituurde garnalen, en de lekkerste cha chu van alle chinese restaurants hier in de buurt

Yvonne
14 oktober 2021

Snel geleverd

Petranooij
13 oktober 2021

Heerlijk eten. Hele vriendelijke mensen

M.
12 oktober 2021
M. Weijers
11 oktober 2021

Lekker gegeten, stond op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I. Stocks
11 oktober 2021

Heerlijk eten, vriendelijk personeel en een vlotte service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pim Koopmans
10 oktober 2021
HA
9 oktober 2021

Erg goed, zeker de Bami Ramas, zeer verzorgd.

Atie Bakker
6 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten én sneller gebracht dan de mail. Altijd goed!👍😀 Groetjes voor iedereen.

Veronica
3 oktober 2021

Fabulous as usual

oldenhof
3 oktober 2021

heerlijk eten, snelle bezorging

Karin Nieuwenhuijsen
2 oktober 2021

Loempia mooi knapperig, vulling mag wat gevarieerder. Andere gerecht: zou meer vlees willen en minder omhulsel, je proeft geen vlees.

Lafeber
1 oktober 2021

Was weer zalig

De Baare
30 september 2021

Heerlijk eten altijd op tijd voor herhaling vatbaar

P. Stut
28 september 2021

Weer lekker en ongelooflijk snel gebracht.

Berry Luyben
28 september 2021

6 stuken kroepoek niet wat we gewend zijn. De normaal knapperige fornam was taai en het bedje van kroepoek snippers ook. Dit was absoluut niet ok we zijn er weer klaar mee de grote loempia was goed gevuld maar niet met smaak. Ik begrijp niet wat er mis is. De mie was heerlijk maar dat maakt het totaal niet beter. Ik stop met klagen en ga maar wat anders eten voor ruim 30 euro verwacht je smaakvol te eten.

Johan
26 september 2021

Heerlijk gegeten, en super snelle bezorging. Echt Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W de Vries
26 september 2021

Ondanks dat het verschrikkelijk druk was (grote rij met wachtenden om bestelling te doen) was onze bestelling om exact de afgesproken tijd gereed. Bestellen via internet gaat prima. Grote klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gina
24 september 2021

Heerlijk gegeten!

J. Meier
21 september 2021

Top weer 👍🏼

Monique
20 september 2021
O. Mulder
20 september 2021

Het was weer prima in orde zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
19 september 2021

Zoals gebruikelijk weer precies op tijd en de vertrouwde uitstekende kwaliteit

Van der Veek
17 september 2021

Lekker gegeten, de bief schezusan hebben we wel ns beter gehad.

Chris
17 september 2021

Snelle levering….. mie met varkenshaas en die yong hai met varkenshaas besteld… helemaal top ruimschoots genoeg en goed warm….

Petra Nooij
15 september 2021

Heerlijk eten goede service

Petra Nooij
15 september 2021

Heerlijk eten. Vriendelijke mensen

Ron
13 september 2021

We hebben we heerlijk gegeten, zoals vanouds!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
12 september 2021

Bezorging perfect en het eten warm en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Visser
8 september 2021

Het was heerlijk!!!!

louise
6 september 2021

perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lilly
5 september 2021

Het eten was erg lekker en was nog heet toen het aankwam op de aangevraagde tijd, mijn complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erein
4 september 2021

Alleen de sambal vergeten (of ben ik vergeten aan te klikken) verder niets op aan te merken!

Hamid Yousefy
4 september 2021

Wederom super lekker en perfecte service

Voskuil
3 september 2021

Heerlijk gegeten

John Kaart
3 september 2021

Zoals altijd prima.

C. van Iersel
2 september 2021

Fornam besteld. Hoort krokant te zijn. Helaas slap en verre van krokant. Was eigenlijk niet goed te eten. TIP: Niet met een plastic deksel afdekken maar met een papieren zak.

DIRK
1 september 2021

Was weer lekker goed warm en snel bezorgd

nancy
1 september 2021

zoals altijd heerlijk en niet lang wachten op het eten

Anthony Silva
30 augustus 2021

Great another fantastic menue thankyouv

John
29 augustus 2021
Simon
27 augustus 2021

Best Chinese food I've ate in the Netherlands so far. Thanks.

Terry Kipping
27 augustus 2021

1e keer hier besteld. Snelle bezorging op de vrijdagavond en eten was heerlijk!! Volgende keer zeker weer hier bestellen.

Chris
26 augustus 2021
Lafeber
26 augustus 2021

Super lekker weer. Grappig dat ze 30.minuten waren dan ze vooraf melden. Top

Laura
24 augustus 2021

Helemaal niets op aan te merken. Het eten is heerlijk en netjes ingepakt. De bezorging is altijd vriendelijk en om de beloofde tijd. Aanrader!

De baare
24 augustus 2021

Zeer snel geleverd en zeer goed

Monique Roos
24 augustus 2021

In één woord fantastisch zoals altijd 👍.

Ron
23 augustus 2021

Lekker eten, goed warm en op tijd bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anthony Silva
20 augustus 2021

Fantastic loved the food just like what I am used to in London. And this will be my choice going forward. I am going to go through the menue

Jan Hofman
20 augustus 2021

Helemaal goed!

Roy Lafeber
17 augustus 2021

Gingen vroeger halen met mijn ouders em later zelf. Maar dit is nog makkelijker. Super lekker weer . Als vanouds lekker...

Johan
16 augustus 2021
Manfred
15 augustus 2021

Eten prima, we misten alleen de sambal en de saus voor de sia mau. Bezorgtijd wel wat langer dan gehoopt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Katja
15 augustus 2021

Wij hebben al vaker besteld maar vandaag viel het eten erg tegen. Alles wat in vet gebakken was smaakte naar oud vet. De loempia en de gebakken bananen waren niet te eten,erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra Nooij
15 augustus 2021

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra Nooij
15 augustus 2021

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus
14 augustus 2021

Alles was top! Op afgesproken tijd bezorgd en eten was heerlijk. Iedereen was vol lof. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lucas
13 augustus 2021
eko
13 augustus 2021

Superlekker! Top!

Nadia
12 augustus 2021

Altijd even lekker, goede porties en supersnelle bezorging van keurige bezorgers.

Saskia
10 augustus 2021

Weer zalig gegeten en ook altijd binnen de bezorg tijd 😀👍

René Fivet
9 augustus 2021

Makkelijk bestellen via de site ( rustig zittend op de bank ). Betaling gedaan vanaf dezelfde bank. Eten was klaar op de afgesproken tijd. Heerlijk gegeten op de bank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Koning
9 augustus 2021

1,5 uur voor aflevertijd besteld en dan nog een kwartier extra later bezorgen. Knap!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
8 augustus 2021

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
8 augustus 2021

Geweldig op tijd en het eten is goed en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
8 augustus 2021
Silvana
7 augustus 2021

Top eten en snel bezorgd! Altijd goed!!

Hagen
6 augustus 2021

Altijd weer lekker eten en keurig op tijd bezorgd!

J de Kooker
3 augustus 2021

Het was weer super. En snel afgeleverd thuis.

Jacqueline Timpen
3 augustus 2021

Geweldig service snelle levering Heel aardige bezorgers Bedankt tot de volgende keer Zou mn vrienden het zeker aanraden

P. Duits
2 augustus 2021
Blokker
2 augustus 2021

Precies op tijd, goed warm en weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
1 augustus 2021

Helemaal top

Marja v Kruiselbergen
31 juli 2021

Het was weer lekker en snelle bezorging

Reno
30 juli 2021
Angelina den Held
29 juli 2021

Het was weer lekker.

Aad Harmsen
29 juli 2021

Prima! Op tijd bezorgd en zeer compleet!

Karin
29 juli 2021

Heerlijk . Eerste keer besteld maar prima eten en mooi op tijd Voor herhaling vatbaar

R. Bernhard
28 juli 2021

Ik had besteld voor 18.15, kreeg om 18.05 door dat bestelling onderweg was, werd pas gebracht om 18.35, derhalve was het niet erg warm toen het op tafel stond en was de loempia slap geworden

Tanja
28 juli 2021
Rein L.
25 juli 2021
Hilde
25 juli 2021

Prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

louise
25 juli 2021

was weer heel lekker, keurige bezorger

JE
23 juli 2021
Louis Seute
22 juli 2021

Het was weer buitengewoon lekker.

Fam Timmer
19 juli 2021

Zoals altijd super lekker. En altijd op tijd bezorgd Een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Priessen
18 juli 2021

Prima verhouding prijs/kwaliteit. Heerlijk zacht vlees/vis/gevogelte. Zeer vriendelijke eigenaren en medewerkers!

Stelder
17 juli 2021
Ilse
17 juli 2021

Werd na een half uur thuis bezorgd. Eten was heerlijk vers en goed warm. En uiteraard enorme hoeveelheid, meer dan genoeg. Smaakte heel goed.

Frank
15 juli 2021

Mooi op tijd bezorgd. Het gerecht was goed warm en lekker.

Edwin
15 juli 2021

Heel lekker en goede bezorging Echt goed chinees eten, aanrader

Martin
14 juli 2021

Altijd goed en super snelle levering

Hella
14 juli 2021

Het was heerlijk en super snelle bezorging. Top.

Henk
13 juli 2021

Was prima! Goed geleverd (warm!), goed gecommuniceerd, goede kwaliteit.

NF
13 juli 2021

Makkelijk besteld, snelle bezorging en prima eten. Alles ruim voldoende. Normaal halen we af maar fijn dat er nu ook bezorgd kan worden!

Peet
12 juli 2021

Eten is prima, stom dat je 10 cent betaalt voor het tasje, kan iedereen zelf meenemen toch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
11 juli 2021

Goed eten en warm en zeker op tijd Complement

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Vink
10 juli 2021

Het was erg lekker! En op tijd!

Tanja
10 juli 2021
A. M Blokker
7 juli 2021
Joost van der Lingen
7 juli 2021

Bezorging was super optijd en alles lekker op smaak en warm. Super bedankt weer Golden Corn!!!

Ingrid Zaaiman
5 juli 2021

Hele overzichtelijke website en de bezorging perfect

Dt
29 juni 2021

Eten was heerlijk. Bezorging was wel 20 minuten te vroeg, huisgenoot was nog niet thuis was wat afgekoeld tijdens eten

Olga Mulder
28 juni 2021

Weer prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

miedema
27 juni 2021

was er erg vroeg kinderen waren nog niet eens thuis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gemma hogenboom
27 juni 2021

Was weer heerlijk en de bezorging was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veronica
27 juni 2021

Every time the food is delicious And good value for money. Our favorite take away restaurant.

JE
26 juni 2021

Eten was lekker ! En warm ! Super snelle bezorging.!

Peter
25 juni 2021

Een niet afnemende perfecte kwaliteit, ik kan niet anders dan blij zijn met “onze” Chinees in Nieuw-Vennep…..👏

Wendy
25 juni 2021

Echt weer heerlijk gegeten Voor het eerst voor mijn dochter de cantonese tofu ( vegetarisch ) besteld en wat heeft ze gesmult! Altijd weer fijn om te bestellen. Tevreden klant!

Linda
22 juni 2021

Was weer heerlijk en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tanja
21 juni 2021
John
20 juni 2021
louise
20 juni 2021

was weer perfect

Andre
20 juni 2021
Lisa
20 juni 2021

Snel en lekker gegeten

Mariëtte
19 juni 2021

Heerlijk gegeten en de bezorging was keurig op de aangegeven tijd.

Marco
18 juni 2021

Altijd goed en nu dus weer! Ga zo door!

John Kaart
16 juni 2021

Zoals wij gewend zijn, prima.

Zijlstra
16 juni 2021
Van Werkhoven
14 juni 2021
Bianca
14 juni 2021

Bestelling kwam op tijd en was nog lekker warm. Goede kwaliteit en prima service

van berkel
14 juni 2021
Tanja
13 juni 2021

Alles goed, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gejo
13 juni 2021

Makkelijk via Internet besteld en betaald. Ophalen en stond al klaar. Heerlijk!

Mija
12 juni 2021

Heel lekker en snel bezorgd !

Monique
11 juni 2021

Heerlijk gegeten

Hella
9 juni 2021

Goede kwaliteit en snelle bezorging. Top

Sven van Dijk
8 juni 2021

Overheerlijk eten met altijd vriendelijke en snelle service! Verreweg mijn favoriete plek voor Chinees en Cantonees eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Visser
7 juni 2021

Het was heerlijk!!

Chelsea van Schieveen
6 juni 2021

Was weer lekker! En kreeg een cadeautje erbij ivm verjaardag, super lief!

Pokemon
5 juni 2021

‘s Middags eten besteld om op te halen. Alles stond klaar en was nog goed heet toen we thuis waren. Erg lekker gegeten voor een nette prijs

Gemma hogenboom
3 juni 2021

Ze waren nog voor half zes met de bestelling en t was nog heerlijk warm. We hebben gesmuld

John
3 juni 2021
John
3 juni 2021

Zeer goede maaltijd met zorg bereid en verpakt en op tijd bezorgd op een zeer vriendelijke manier.

van der Veek
1 juni 2021

Weer heerlijk gegeten fijne kwaliteit.

Mike
1 juni 2021
Ronald Verhoef
1 juni 2021

Altijd super

Buurman frans
1 juni 2021

Was weer prima! Zoals geschreven had ik weer nachtdienst, dus weer tijd om te bestellen. Kipfilet met tomatensaus nummer 337. Was weer lekker, Heb mede daardoor vannacht lekker gewerkt en heb veel dingen kunnen doen. Dus een aanrader!

JP Weiss
31 mei 2021

Makkelijk online bestellen en veilig met iDeal betalen. Levering zoals snel en precies op tijd😊👍🏻

AAD hARMSEN
31 mei 2021

Zoals gewoonlijk prima, compleet en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lo
30 mei 2021

Jammer dat actiemenu grote bamie bij het uitpakken een grote rijst bleek te zijn.... Aangezien je dan al aan tafel zit loont het niet om hierover te bellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
30 mei 2021

Zoals als altijd lekker en op tijd bezorgd ( alleen het mag iets warmer)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
29 mei 2021

Heerlijk eten. Goede services

H.Talle
29 mei 2021

Heerlijk eten en keurig op tijd afgeleverd .

Peter
28 mei 2021

Op afstand, de beste Chinees van heel Nederland, perfect!!!! 👍👍👍👍👍

Jan
28 mei 2021

Heerlijk pittig....hemels lekker

Peter
28 mei 2021

Uitstekend eten binnen de aangegeven tijd thuisbezorgd!

Carry
25 mei 2021

Alles was prima alleen bestond het buikspek wat ik altijd heel lekker vind meer uit spek dan vlees, dus dat heb ik weggegooid en niet opgegeten. De rest was zoals gewoonlijk prima

Monique
25 mei 2021

Alles was naar wens! Ik vroeg alles zonder ui, prei en taugé. En door was ook nog het geval. Eindelijk krijg je ook weer genoeg voor wat je betaald. We zaten lekker vol. Heerlijk gegeten.

Wilma
24 mei 2021

We vonden de loempia en pansit erg vet. Erg jammer.

SC
24 mei 2021

Super, zoals gewoonlijk!!!

Buurman frans!
24 mei 2021

Zo op 1ste pinksterdag is altijd speciaal. En bij speciale dagen heb ik mezelf weer getrakteerd op fouyonghai. Besteld en betaald via de site. Uiteraard stond het keurig op tijd klaar en smaakte het weer goed, komend weekend heb ik weer nachtdienst en dan zal ik zeker weer goldencorn met een afhaalbezoek vereren. Heb er nu al trek in!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Deters
24 mei 2021

Mijn online bestelling was niet helemaal correct dus moest ik toch nog wachten tot het gereed was. De kwaliteit was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ann
24 mei 2021

Zoals altijd was het weer erg lekker! Wij hadden de mihoen singapore.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thea Muller
24 mei 2021

Heerlijk gegeten. En perfecte levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.Cats
23 mei 2021

Snelle bezorging en alles nog lekker warm...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
23 mei 2021

Gewoon goed eten en op tijd geleverd als altijd....

Martin van bentem
23 mei 2021

Zoals altijd perfect snel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariëtte
22 mei 2021

Zoals altijd: goed en snel!

Rob van den Berg
22 mei 2021

Zoals altijd weer erg lekker en klaar zonder wachten!

Ina
21 mei 2021

Was weer erg smakelijk en snelle bezorging!!

Voskuil
21 mei 2021

Heerlijk eten en geen lange wachttijd

Hella
21 mei 2021

Erg lekker, grote loempia, kipsaté en zoete tomaten soep voor mijn gezin, online besteld, handig en snel.

Gies Holt
18 mei 2021

Zo als altijd heerlijk gegeten!

Truus
18 mei 2021

Heerlijk gegeten en bezorging precies op de afgesproken tijd!

Marjolein
17 mei 2021

Zoals altijd weer hartstikke lekker en meer dan genoeg. Wat een lieve bezorging ook. Heel blij met jullie.

Dennis
17 mei 2021

Prima op tijd bezorgd Zoals altijd heerlijk Zeker nog een keer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B. Kamerman
17 mei 2021

Eten was erg lekker. Zag er goed verzorgd uit. Enige wat jammer was, was dat we niet konden zien welke saus bij welk gerecht hoorde. Gerecht en saus zaten in aparte bakken. We hadden twee gerechten met een aparte saus. Nog steeds lekker, maar onbekend of we nu de juiste saus bij het juiste gerecht hadden gebruikt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Prter
16 mei 2021
Anthony van der Klis
16 mei 2021

Ik weet niet wat er aan de hand is maar deze keer was ons eten niet lekker en vooral smakeloos. Andere kok(s)? Voorlopig halen we bij jullie geen eten meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chelsea van Schieveen
16 mei 2021
H.noij
16 mei 2021

De tas zat onder de saus.kroepoek was gruis.waarschijnlijk laten vallen.en geen gevraagde sambal bij geleverd.

Andy Schoen
16 mei 2021

Op zoek naar nieuwe smaken! Gevonden, heerlijk!

Tjitske
16 mei 2021

Heerlijks gerechten, en fantastisch dat je op je iPad de bestelling kan plaatsen. Dit restaurant is helemaal bij de tijd.

Eric
15 mei 2021

Lekker zoals altijd!

Silvana
14 mei 2021

Altijd goed eten, vers en snel bezorgd!

Karen
14 mei 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd.

Peter
14 mei 2021
Petra
14 mei 2021

Was weer heerlijk.

Elvira
14 mei 2021

Beide varkensvleesgerechten waren matig chasil was vetter dan zou moeten ook het gepaneerde gerecht was zompig geworden

Gemma hogenboom-malcorps
13 mei 2021

Was heerlijk allemaal. We hebben weer genoten. De bezorging was prima en mooi op tijd

Peter
10 mei 2021

Zoals gewoonlijk een heerlijke maaltijd. Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
10 mei 2021
John
10 mei 2021
Hilde
10 mei 2021

Kwaliteit was weer heerlijk. Logistiek qua online bestellen ( echt vroeg op de dag en met afhaaltijd ) en ophalen was erg rommelig. Buiten heel veel geduldige mensen in de corona rij, maar heel onduidelijk hoe nu bekend is dat bestelling klaarstaat. Mogelijk a.g.v. moederdag drukte ? Ook online afhaalnummers uitdelen en nummerprojectie bij deur ???

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joël
9 mei 2021

Altijd heerlijk eten! Eten werd ook goed warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
9 mei 2021

Het was weer perfect…..👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
9 mei 2021

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

San
9 mei 2021
Manfred
9 mei 2021

Ruim half uur later dan vooraf afgesproken. Wel tussendoor telefoon met excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K G
9 mei 2021

Alle gerechten hebben heerlijk gesmaakt en waren goed warm, waarvoor dank!

Carina
8 mei 2021

Was weer heerlijk.

W. Brons
8 mei 2021

Heerlijk eten en precies op de afgesproken tijd bezorgd, we zijn dik tevreden!

L.M. v.Groenestein
8 mei 2021

was weer heerlijk

Schipper
6 mei 2021

Weer lekker gegeten. Niet te vet en lekker van smaak. En de soepen vallen zeer goed in smaak! Houden zo. In tegenstelling tot wat er nog meer van dit soort restaurants in ‘t dorp zit, is dit restaurant/afhaal wel aan het koken met passie en staat voor kwaliteit. Met zorg gemaakt en dat proef je.

***
6 mei 2021

Niks op aan te merken

Liselotte Speld
6 mei 2021

Het eten is heerlijk, nu met verschillende mensen gegeten en iedereen vind het heerlijk!! Ik blijf hier bestellen.

Bakker
6 mei 2021

wij hadden bij de menu's een grote Bami en een kleine nasi en kleine rijst besteld. dat dit niet mogelijk was bij 1 van de menu's was niet duidelijk. Jammer. Verder was alles heerlijk en lekker warm bezorgd

Jurgen Bous
6 mei 2021

Heerlijk gegeten (vegetarisch). En zoals altijd vriendelijk en op tijd.

Jos
5 mei 2021
Buurman Frans
3 mei 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke Bos
3 mei 2021

Weer heerlijk hoor bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam Timmer
3 mei 2021

Weer heerlijk gegeten. Zoals altijd netjes op tijd. Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mp
2 mei 2021

Heerlijk eten, netjes op tijd! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
2 mei 2021

Het eten is goed warm en zalig menu combinaties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van de Velde
2 mei 2021

Zeer snelle service; soep en loempia's geweldig goed! Aanrader.

Lezaire
2 mei 2021

de heerlijke maaltijd is naar wens bereid en aangepast. Ook de bezorging ging goed.

R.H.
2 mei 2021

Wederom netjes en op tijd bezorgd. Heerlijk actie menu gekozen zodat je toch ook wat anders kan proeven.

H.VOETMAN
2 mei 2021

On line besteld en betaald.Stond netjes op de afgesproken tijd klaar.Grote porties en alles was heel smakelijk.

H.VOETMAN
2 mei 2021

On line besteld en betaald.Stond netjes op de afgesproken tijd klaar.Grote porties en alles was heel smakelijk.

Aad Harmsen
1 mei 2021

Prima zoals gewoonlijk! Niets op aan te merken.

Rein
1 mei 2021
Louis Seute
1 mei 2021

Het was heerlijk, de bezorging was keurig op de afgesproken tijd.

Anoniem
29 april 2021
Niki
29 april 2021

Super snel geleverd en zoals gewoonlijk weer heerlijk!

Coral
29 april 2021

Wij vonden de kwaliteit van de gerechten heel gemiddeld***. De pisang goreng** was ontzettend vet (wel lekker knapperig!) en de babi pangang* was geen smakelijk en mals vlees en te grof gesneden. De meihoen à la Singapore***** was echter subliem: grote garnalen, goed gevuld en lekker gekruid!

P v went
28 april 2021

Prima

jannie v d plas
28 april 2021

was heel lekker bedankt gr jannie.

Herman
28 april 2021

Snel bezorgd. Eten was zeer goed. Min puntjes is dat er bezorgkosten zijn, en dat je extra moet betalen voor betaling per iDeal.

Henny
28 april 2021

Prima service, heel goede kwaliteit. Loempia speciaal is favoriet; knapperig, meer dan goed gevuld. Bezorging correct en op tijd.

Menno Dane
28 april 2021

Bestelling zo snel mogelijk was ook echt heel snel. 10 minuten later al bezorgd.

Monique Lsndstra
28 april 2021
Langedijk
27 april 2021

Vind de saus van babipangang en foey jung hai wat flets van kleur en niet zo smaakvol als vroeger

Levenbach
27 april 2021

niet nodig

Speld
27 april 2021

Het eten was heerlijk, erg smakelijk. De bezorging was ook perfect.

Wilma
27 april 2021

Was erg lekker snelle service

Chris Gebhardt
27 april 2021

Zoals gewoonlijk is het eten veel en lekker. Foe yong hai met varkenshaas besteld en cha siu... En ook nog een loempia kip... En die zijn groot... Alles top ........

L.M. v.Groenestein
27 april 2021

bami was niet echt vers, niet gewend van jullie

Donker
26 april 2021

We waren zeer tevreden over kwaliteit eten en de snelle bezorging. Voor iedereen aam te raden

Walter van der Veen
26 april 2021

Snelle levering. Eten van goede kwaliteit!