Beoordelingen van Golden Corn Nieuw-Vennep

Recente recensies

5.0
Edwards
gisteren
Groenewoud
24 juni 2022

Weer lekker gegeten.

Koen
23 juni 2022

10! Good tasty dishes cooked with fresh ingredients.

Mihaela Birjmohun
22 juni 2022

Very good food, we buy always from here because we love it! Very nice people!

Atie Bakker
19 juni 2022

Door erge drukte, vaderdag natuurlijk, kwam eten iets later. Normaliter altijd op tijd. Maar het eten was natuurlijk héérlijk😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N
19 juni 2022

Nasi had geen smaak. Gefrituurde garnalen was garnalen in bloem gebakken en geen echte garnalen. Het lekkerste was de sparerib!

oldenhof
19 juni 2022

goed eten, goede bezorging, we zijn er 'vaste'klant

A. Noniem
18 juni 2022

Binnen 10 minuten bezorgd, peking eens en fornam. Heerlijk!!!

Ilse
18 juni 2022

Bezorging was precies optijd. Eten was heerlijk

Petra Nooij
17 juni 2022

Heerlijk eten.

Richairo Edwards
13 juni 2022
John
12 juni 2022

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Warmerdam
11 juni 2022

Op tijd, goede kwaliteit en goed op temperatuur

Denise
11 juni 2022

Eten we prima helaas geen sambal erbij dat hoor toch wel bij de Chinees. Snel geleverd maar Stop met iDeal toeslag en tasjes toeslag dat is niet meer van deze tijd!

Yvonne
7 juni 2022

Ik had babi Pantani met Nassi besteld. De babi pangang was voortreffelijk, echter de Nassi was geen Nassi. In de Nassi zat werkelijk geen prei of ham. Ik telde 4 stukjes prei en 2 stukjes ham, was dus gewoon rijst. Jammer. Bezorging was top en snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
6 juni 2022

Lekker gegeten. Bezorger stond keurig op de aangegeven tijd met de bestelling voor de deur.

Peter
6 juni 2022
Filemon
6 juni 2022

Weer geen complete bestelling ontvangen. Nu ontbraken de loempia’s weer. Iedere keer ontbreekt er wel iets bij j de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
5 juni 2022

Het eten viel tegen, niet wat we gewend zijn van de keren afhalen. Niet voor herhaling vatbaar helaas. Bezorging was netjes en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
5 juni 2022

Klein foutje gemaakt door restaurant, na telefonisch contact weer snel opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richairo Edwards
5 juni 2022
James
4 juni 2022

Dikke 10+

Chai Edwards
2 juni 2022

Delicious as always, keep it up guys.

Milan
2 juni 2022

Heerlijk!!

Peter
2 juni 2022

Alles goed warm. Precies op de aangevraagde tijd🙂

Bianca
1 juni 2022
de Vos
1 juni 2022

Ik vond de gadogado lekker, maar te weinig gekruid

Veronica
30 mei 2022
Richard
30 mei 2022

De bakjes met eten waren helaas niet goed gesloten, waardoor er veel naast en uit was gelopen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chai Edwards
30 mei 2022
familie Oldenhof
30 mei 2022

goed eten, goede service, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René
30 mei 2022

Snel besteld en betaald online. Opgehaald op tijd. En het was heerlijk.

Ontijt
29 mei 2022

Normaal gesproken zijn we altijd erg tevreden. Erg lekker. De smaak is nu ook niet het verbeterpunt, maar de bezorging van kroepoek. Van de kroepoek (plat stuk) was weinig meer over. Heel veel stukjes van 2x2 cm. Het paste prima in 1 boterhamenzakje. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

André
29 mei 2022

Geen opmerkingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marij
29 mei 2022

Snelle bezorging, goed warm bij aankomst. Heel weinig vlees in de beef zwarte bonensaus. Duur groente gerecht op deze manier. Ben anders gewend.

Thea Muller
28 mei 2022

Was weer geweldig

Yvonne
28 mei 2022

Was heerlijk

R. Meijer
28 mei 2022

Heel goede kwaliteit. Altijd eigenlijk. Lekkere spullen en zeer goede en snelle bezorging. Ze zijn niet de goedkoopste maar binnen het dorp wat ons betreft wel de beste.

Thea Leibbrand
27 mei 2022

Was heerlijk 👍

Kim
27 mei 2022

Ze hadden het denk erg druk normaal is het super lekker maar nu waren toch een paar dingen niet vers bereid en dat proef je zonde

Petra Nooij
25 mei 2022

Eten was weer heerlijk

Petra Nooij
25 mei 2022

Eten is heerlijk

Leonie
23 mei 2022

Super snel Goed eten echt tevreden👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
23 mei 2022
Groenewoud
21 mei 2022

Snel en goed

Metzger
20 mei 2022
Diederik
19 mei 2022

Het was heel smakelijk. Je proefde het verschil tussen de producten die in het gerecht zaten.

Richairo Edwards
19 mei 2022

Perfect as always. For delicious food I certainly recommend this restaurant.

Jan Hensens
18 mei 2022

Erg lekker smaakvol

Buurman Frans
16 mei 2022

Gisterenavond was het weer zover. Ik had nachtdienst. Chinees besteld bij golden corn. Ik ging voor nummer 337 en het was weer smullen geblazen. Toen ik mijn bestelling ging halen nog even wat gedronken en ik kon het meenemen. Het restaurant zat vol dus dat was een goed teken. Volgende keer zeker weer.

De nis
15 mei 2022

Was op tijd, warm en smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chai
14 mei 2022
Dan Rom
12 mei 2022
Ingrid
10 mei 2022

Zoals altijd heerlijk !

Tobias
9 mei 2022

Heerlijk en goede bezorging🤌

Manfred
9 mei 2022

Helaas siu mai niet gebakken zoals verzocht en ook de saus ontbrak. Verder helemaal prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nanda van der slot
8 mei 2022

Het eten was koud erg zonde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
8 mei 2022
Michael
7 mei 2022

Top verzorging. Handige verpakking.

Mariëtte
6 mei 2022

Heerlijk gegeten en bezorging altijd sneller dan voorspelling

Teeuwen
2 mei 2022

Goed eten Snelle vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes Hooft
2 mei 2022

Eten was behoorlijk afgekoeld, ik kon t om 17.15 ophalen, was er om 17.10, maar het stond al klaar. Kippenbout was lekker, maar voor € 4,00 aan de prijzige kant.

Ruud
30 april 2022

Exact op tijd precies wat besteld was. Top !!!

James O'Mahony
29 april 2022

6+

Geurt Schuurman
28 april 2022

Keurig op tijd. Overzichtelijke info via mail betreffende bezorgtijden. Wij zijn niet zo van het thuisbezorgen en haalden hetzelf wel af, maar het heeft ons positief verrast.

Chris
27 april 2022

Helemaal top.. Telefonisch besteld en 25 min. later opgehaald… Kantonees menu besteld met: cha siu met koe lo yuk kantonees en koe lo yuk (balletjes) met witte rijst en mihoen… Verder Vietnamese loempia’s en kroepoek… alles uitstekend bereid. En wauw weer ruimschoots voldoende. Kun je makkelijk 2 dagen van eten… en de kwaliteit zoals gewoonlijk super……

Groenewoud
27 april 2022

Heerlijk gegeten.

Bruins
26 april 2022

Erg lekker gegeten en snel bezorgd! Achteraf kwamen we erachter dat ik net voor sluitingstijd had besteld. Sorry daarvoor! Het eten heeft in ieder goed gesmaakt en de bezorger was heel vriendelijk.

XXX
25 april 2022
Jaimy
25 april 2022

Zeer lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

oldenhof
24 april 2022

top service, heerlijk eten en snelle bezorging

Mr. Zen
21 april 2022

Snelle service, goed kwaliteit en overzichtelijke website om te bestellen.

Andrey
21 april 2022

Tasty and delivered on time, as usual.

Saskia
21 april 2022

Helaas was de dimsun niet compleet en was het eten lauw. Zijn we niet gewend. Desondanks was het weer lekker

Yvonne
19 april 2022

Heel lekker en snelle bezorging!

Zoe
19 april 2022
E. Brugman
18 april 2022

Besteld tussen 17.30 - 18.00 uur. dan staat de bezorger al voor 17.15 op de stoep. Beetje erg vroeg, dat is jammer. Het eten is altijd prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lies
17 april 2022

Voor het eerst hier besteld en zeer teverden. De geroosterde eend met ananas smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
17 april 2022

Altijd goed, altijd warm, altijd op smaak, altijd snel en altijd een tevreden klant. Kortom, altijd een aanrader!

Tineke
16 april 2022
James
16 april 2022

Kwam bloedheet aan, lekker als even zoals altijd 👍😁😎

Richairo Edwards
14 april 2022

Delicious food as always and very kind delivery.

José
11 april 2022

Prima verzorgd

Aad Harmsen
11 april 2022

Zoals altijd excellent!

Mirjam D
10 april 2022

Heerlijk als altijd

Ingrid
10 april 2022

Zoals altijd lekker eten en vlot bezorgd!

Dirk Jan den Elzen
9 april 2022
Fam Timmer
9 april 2022

Zoals altijd weer heerlijk. Vers ,warm ,genoeg en op tijd bezorgd

Muller
9 april 2022

Ik had een actie menu en dit keer had ik geen kroepoek extra besteld omdatje altijd kroepoek erbij krijgt maar dit keer dus niet Echt niet duidelijk bij welk menu he wel of geen kroepoek krijgt.

Yvonne Jansen
9 april 2022

Helaas was de ajam pangang echt smaakloos. Vooral veel te veel deeg en weinig kip waardoor het droog en melig was. Hebben het weggegooid. Bijna altijd goed eten maar nu helaas niet. Totaal geen voldoening.

Patricia Lopez-Diaz
8 april 2022

Lekker gegeten, en keurig op tijd bezorgd

Sandra
8 april 2022

Lekker en warm geleverd. Helaas was het menu van vorige keer niet meer

Heidy Van Herpen
7 april 2022

Compliment voor de snelle service en vriendelijke bezorger. Wij vonden het eten erg smakelijk en zeker voor herhaling vatbaar.

C.J.A. van den Toorn
6 april 2022

Alles was oké!

familie oldenhof
5 april 2022

zeer tevreden over het lekkere eten en de snelle bezorging

Gebhardt
4 april 2022

Helemaal top… kantonees menu met 2 gerechten besteld. Cha siu en fornam met mie en extra bakje rijst.. Was weer super lekker 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.Foek
4 april 2022

Meer dan goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
3 april 2022

1 bami zat niets door heen. 1 blokje ham. Kan beter volgens mij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
3 april 2022
Monique
3 april 2022

Snelle levering vriendelijke bezorger en erg lekker. Echt een aanrader.

James
2 april 2022

Top zoals altijd, voor zover de beste in nieuw-vennep/hoofddorp persoonlijk voor mij, bedankt alweer, gasten waren ook blij 👍😎

Duits
31 maart 2022
Erik Piet
31 maart 2022

Heerlijk gegeten en het was heel snel bezorgd, complimenten!

Richairo Edwards
31 maart 2022

Perfect like always. Do you want delicious food, then don’t look further.

Andrey
30 maart 2022

Lekker en op tijd bezorgdt.

Hans
30 maart 2022
M.D
27 maart 2022

Snelle bezorging, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
27 maart 2022

Eten was lekker. Nasi, babi pangang en loempiaatjes waren prima. Foe yong hai miste ik wel wat meer groente en vlees in. Nu was het meer een omelet met wat saus en een handje doperwten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard Keereweer
26 maart 2022

Wederom keurig op tijd en het eten was wederom perfect van smaak. Top restaurant!

C. de Vries
26 maart 2022

Het was wederom heerlijk. En keurig op de afgesproken tijd geleverd.

Richairo Edwards
25 maart 2022

Delicious as always.

Ronald Vervloed
24 maart 2022

Was wederom weer geweldig, op tijd klaar en heel erg lekker

Leen Kasemier
21 maart 2022

Het was weer heerlijk, jammer dat jullie bezorgkosten berekenen.

C. Strooij
21 maart 2022

Op afgesproken tijd, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richairo Edwards
19 maart 2022
Peter
19 maart 2022
Richairo Edwards
17 maart 2022

Heerlijk zoals altijd.

Louise
17 maart 2022

Zeer vriendelijke bezorger, kwam keurig op afgesproken tijd. Vooral de mihoen was bijzonder lekker, maar ook de overige gerechten waren prima.

Maureen
15 maart 2022

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn opmerking. De Fornam was heerlijk dun gesneden en nog goed krokant. De rest was ook heerlijk en warm. Het eten was binnen 3 kwartier bezorgd in Hoofddorp. Ga zo door!

Hella Lotten
13 maart 2022

Kwaliteit minder dan we gewend zijn. De loempia's waren niet knapperig, waarschijnlijk te lang in de verpakking gezeten voordat we ze bezorgd hebben gekregen. Jammer. De rest was wel ok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
12 maart 2022

Zoals altijd, TOP 👍👍

John
12 maart 2022
van Aarle-Snijder
9 maart 2022

Goede, snelle en vriendelijke bezorging

Daemen
8 maart 2022

Zoals altijd weer lekker gegeten en de bezorging vriendelijk en beleefd.

Francisco
7 maart 2022

Hele goeie service de jongen kwam gewoon op me werk het eten bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.J.A. van den Toorn
6 maart 2022

Tevreden !

Ingeborg
6 maart 2022

heerlijke maaltijd. Vooraf bestellen en op afgesproken tijd ophalen werkt perfect.

L.v.Rooden
4 maart 2022

Ik zou graag frietjes op de bestellijst zien, dan hoef ik ze niet apart te bestellen en te betalen. Maar voor de rest is het prima

James O'Mahony
4 maart 2022

Lekkkkkkkkkeeeerrrrr zoals altijd, denk je aan lekker uitgaan etentje oid, gewoon lekker hiernaartoe, gezellig en lekker 😁

Yvonne
27 februari 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging en vriendelijke bezorger dus top.

Richairo Edwards
26 februari 2022

Was weer heerlijk zoals altijd. Zeker een aanrader.

Peter
25 februari 2022
Mija
24 februari 2022

Heerlijk gegeten en snel bezorgd !

Marina Kalf
22 februari 2022

Kwaliteit eten was beter

Mischa Krijger
21 februari 2022
Familie Mulder
20 februari 2022

We hebben weer heerlijk gegeten

John
20 februari 2022
Eric
19 februari 2022

Heerlijk weer, was lange tijd geleden. Te lang… 😉

Was perfect op tijd
19 februari 2022
Monique Voskuil
19 februari 2022
Robert van Norden
13 februari 2022

volgens mij heb ik het verkeerde gerecht gekregen, ik bestelde rundvlees in kerriesaus maar kreeg een bruine saus en volgens mij is de kleur van kerrie geel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees
13 februari 2022

Eten is warm en goed en op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
12 februari 2022

Bij een bepaald bedrag krijg je (erg weinig) kroepoek maar als je bestelling 2x dat bedrag overschrijd blijft t bij 1 zakje, jammer

Mirjam
11 februari 2022

Wederom heerlijk gegeten. Bezorging was prima en veel sneller dan aangegeven👍

Arjan
11 februari 2022

Altijd goed

Kees
6 februari 2022

Goed eten en warm en op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barry
31 januari 2022

Eten kwam later dan van te voren aangegeven. Ik werd op het moment dat de bestelling ontvangen zou moeten worden wel gebeld dat het wat later kwam. Eten viel dit keer tegen. Bij de ko lo kai zat veel te weinig saus. De zoete tomatensoep was helaas niet lekker, hebben we 1 hap van genomen en daarna weg moeten gooien. Voorlopig even niet meer hier bestellen.

Van Berkel
31 januari 2022
Patricia Elings
31 januari 2022
Andrey
30 januari 2022

The food was tasty. Delivered on time fresh and warm.

Veronica
30 januari 2022
Anne
29 januari 2022

Altijd goede kwaliteit eten en snelle bezorging! Goede porties, vers en lekker!

VLeBo
27 januari 2022

Dit is niet wat we gewend zijn van GC. Toen ik de loempia oppakte scheurde de helft van de korst want deze zat vastgeplakt aan het bakje. Het eten was matig warm (lauw-koud) en de bezorging liet lang op zich wachten (ruim 1uur)

Dick van Zonneveld
25 januari 2022

Zoals gebruikelijk uitmuntend, bezorging ook sneller dan aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
24 januari 2022

Deeg rond de kipfilet was niet gaar maar zacht en papperig. Eerste keer een slechte ervaring, normaal altijd prima.

Roland
24 januari 2022

Keurig en snel geregeld

h.vantintelen
24 januari 2022

Heerlijke maaltijd, goed warm, op tijd bezorgd. !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Buurman Frans
24 januari 2022

Was weer smullen geblazen! Ik had nachtdienst en nam eens bief met pittige saus. Was weer heerlijk! De volle 5 sterren verdiend!

M
23 januari 2022

Goed warm en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.V.T
23 januari 2022

Prima eten, voor een lekker ouderwets cinees Is het eten perfect .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
23 januari 2022

Heerlijk en veel eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
23 januari 2022

Altijd lekker eten en bezorging altijd goed.

Nick
22 januari 2022

Eten was koud en ook van mindere kwaliteit dan ik gewend ben van dit restaurant. Zeer teleurstellend. Bezorging was wel op tijd.

H.noij
22 januari 2022

Perfect op tijd en goede kwaliteit.

CA
21 januari 2022

Enkele gerechten heerlijk, andere niet zo bijzonder en ook niet zo warm. Drie euro extra om witte rijst om te zetten in Chinese bami is ook redelijk buitensporig wanneer je de inhoud van het gerecht ziet.

Kitty
21 januari 2022

Fantastisch eten en op tijd bezorgt.

Chelsea
21 januari 2022
Rijnbeek
20 januari 2022
Mart
17 januari 2022

Top was het, zeker voor herhaling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
17 januari 2022

We hebben weer heerlijk gegeten. Was gewoon perfect! Bezorger kwam op de afgesproken tijd en het eten was goed op temperatuur. Dank jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carina
16 januari 2022

Heerlijke maaltijd en op tijd bezorgd. Helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hella
16 januari 2022

Het was weer heerlijk en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn Meijer
16 januari 2022
Bea
16 januari 2022

Alles was prima. Snelle bezorging en alles was heel warm. Heel tevreden dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jochem
16 januari 2022

Jamie is de beste medewerker en verdient salarisverhoging.

Nancy T
10 januari 2022

Heerlijk gegeten, lekkere sambal en pindasaus. De loempia’s (zowel vega als kip) zijn goed gevuld en heerlijk knapperig! Bestelling werd met een half uur geleverd in Hoofddorp! Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Lee
10 januari 2022
Mulder
10 januari 2022

De Mihoen Singapore was iets te pittig dit keer, verder was het eten prima.

Patricia Elings
10 januari 2022

Online bestellen simpel, bezorging op tijd, eten heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Buurman Frans
10 januari 2022

Gisteren had ik weer nachtdienst. Dus een reden om weer wat te bestellen bij Golden Corn. Je steunt de horeca en t is ook nog eens superlekker. In plaats van mijn gebruikelijke 337 gerecht nam ik nu eens de bief met pittige saus. Nou dat was een schot in de roos. Ik heb lekker zitten smullen hiervan. De volle 5 sterren van mij en ik heb vannacht heerlijk gewerkt.

Robert van Norden
9 januari 2022

de bestelling kwam een kwartier te vroeg en ik dacht, nou dan zal het wel goed warm zijn maar dat viel tegen, want het eten was echt warm, jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
9 januari 2022
Blokker
9 januari 2022

Lekker eten en stipt op tijd bezorgd

Johan
9 januari 2022

Prima als altijd👍🏻

John
8 januari 2022
Peter de Langen
6 januari 2022

Babi Pangang was wat aan de zoute kant. Verder alles prima.

A. van der Moolen
6 januari 2022

Online besteld. Ging prima. Vlotte en correcte bezorging. Goed kwaliteit eten.

Manfred
6 januari 2022
van der tang
6 januari 2022

De levering was exact op tijd en de maaltijd was conform de bestelling. Kwaliteit was in orde, de enige reden dat ik 3 sterren geef inplaats van 4 of 5 is dat jammergenoeg de levering niet warm genoeg meer was... Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
6 januari 2022

Het eten was erg lekker! Erg jammer dat het bakje sparibs heel weinig was!

Henrie
6 januari 2022

tevreden

Anoniem
3 januari 2022

Het bestelde eten was exact op tijd klaar zoals afgesproken. Alle gerechten waren super om te zien en top van smaak. Complimenten voor het zeer lekkere eten.

Claudia
2 januari 2021

Zeer goed en lekker

Caroll
2 januari 2021

Via de app bestelling geplaatst. Heel snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard Keereweer
2 januari 2021

Keurig op tijd bezorgd en weer van uitstekende kwaliteit, maar dat is altijd het geval. Top restaurant👍👍

Oscar
2 januari 2021

Eten was heerlijk! Saus apart van de gerechten, anders dan gewend maar erg lekker!

Arthur
1 januari 2021

Onze eerste bestelling,zeker voor herhaling vatbaar.Erg lekker eten.

P.Stut
31 december 2021

Het was weer super snel bezorgd.

Flip Poort
30 december 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd!

Joanna
30 december 2021

Geweldige site, makkelijk en overzichtelijk. Nette snelle levering en kwaliteit, is top !

Brian
30 december 2021

Op tijd en goed eten aardige mensen

Andrey
29 december 2021

Lekker. Op tijd bezorgd.

van Saase
29 december 2021

Fantastisch lekker eten, als je hier 1 keer geweest bent, wil je vaker!! Daarom laten wij het ook graag bezorgen.

De mooij
28 december 2021

Super voor de eerste keer hier besteld heerlijk eten en perfect op tijd een aanrader!

Harm
28 december 2021

Heerlijke maaltijd opgehaald en uiteraard opgegeten. Alles was tip-top in orde!!

Noud
27 december 2021
Marissa
27 december 2021

Ook dit keer was het eten weer top! Snel bezorgd in Hoofddorp en het eten was heerlijk!

Kort
27 december 2021
Henk Brons
27 december 2021

Zeer positieve ervaring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
26 december 2021

Iets tr vroeg…maar ach…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla Verdel
26 december 2021

Heerlijk gegeten en wat is bestellen makkelijk met de app. Bezorging ook stipt op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tonnie
26 december 2021

Prima geregeld en altijd lekker! Wel een beetje zuinig zo’n plukje kroepoek maar ik ga nooit ergens anders heen! De gebakken banaan is echt heerlijk!

Jos
26 december 2021

Op tijd geleverd alles was goed warm,

B. Luk
25 december 2021
Fam Timmer
25 december 2021

Heerlijk gegeten. Wordt heel goed rekening gehouden met allergieën., zelfs teruggebeld voor advies wat we als alternatief konden bestellen. Super geregeld, mooi op tijd bezorgd. En een lekkere fles wijn bij de bestelling gekregen.

Van der Meer
25 december 2021

Voor 1e kerstdag een bestelling gedaan.Het stond op de afgesproken tijd klaar en was zo als gewoonlijk weer heerlijk.

Sandra Muresu
25 december 2021

Wat moet ik zeggen over Golden Corn behalve dan dat dit restaurant mijn absolute go-to restaurant is voor Chinees/Kantonees eten. We kennen elkaar al zoveel jaar en dit is te merken. Wij dragen ze een warm hart toe. En we laten Covid-19 ons niet weerhouden te genieten van hun gerechten. Sterker nog: deze Kerst hebben wij de gerechten laten bezorgen en zelfs Chinese muziek opgezet om een juiste feel te krijgen. Zodra Covid-19 ons dat toelaat, zou ik het graag nog eens overdoen, alleen dan in het restaurant! - Sandra en Mark

Herbert Meijer
25 december 2021
Olav Swart
25 december 2021

Heerlijk eten in ruime porties. 2 kleine verbeterpunten. - geef bij internet bestellingen de keus om de witte rijst die bij een gerecht hoort te veranderen in nasi, bami of gewoon niets. - schrijf bij grote bestellingen even het menu nummer op het doosje en de bijhorende saus. Met tevreden groet Olav

Erik
24 december 2021

Snelle bezorging en goed en lekker eten.

Ellie
24 december 2021

Het was weer prima verzorgd

Megan
24 december 2021
Chris Gebhardt
23 december 2021

Besteld een kantonees combi gerecht met 3 gerechten. Witte rijst, mihoen, cha siu en koe lo yuk….. Op de afgesproken tijd bezorgd en zoals gewoonlijk ( rijkelijk) en goedvinden smaak, heet ( temperatuur).. alles weer top…. Altijd weer genieten ……..

Do
23 december 2021

Fantastisch, goed verzorgd, eten goed warm en super lekker. Ook de bezorging op afgesproken tijd.

Jesse Blom
22 december 2021

Het was heerlijk zoals altijd:)

Sandra
22 december 2021
ZP
21 december 2021
Voskuil
20 december 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd

Marco
19 december 2021

Weer super natuurlijk, snel en super lekker, tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingeborg Langeveld
19 december 2021

Het eten was wederom heerlijk, maar wat een tegenvaller was de kroepoek. 6 stukjes kroepoek voor €2,70 , niet normaal duur.

Reactie van Golden Corn

Beste Ingeborg, Bedankt voor uw bestelling en het delen van uw ervaring. We nemen contact met u op omtrent uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Golden Corn

Koen
17 december 2021
M.Rutten
16 december 2021

Heerlijk gegeten, bestelling binnen 15 minuten geleverd. Top !!

Mw Commissaris
14 december 2021

Snelle service en heerlijk eten

Natasja
13 december 2021
Cecil
13 december 2021
Dennis
13 december 2021

Vertrouwde Kwaliteit

Ron
13 december 2021

Eten was prima, bezorging tussen een half uur en drie kwartier vroeger dan afspraak, niet handig aangezien het daardoor opgewarmd moest worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
12 december 2021

Eten goed en warm en zeker op tijd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
12 december 2021

Super cryspy en lekker

Tempelers
11 december 2021

Zoals gewoonlijk weer perfect

Krijger
11 december 2021
Rene
10 december 2021
Andre Henriet
7 december 2021
Mischa Krijger
6 december 2021
Rob van Norden
5 december 2021

het was weer lekker, voor het eerst kou loe kai geprobeerd maar is voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Betty an Ginkel
5 december 2021

Het was heerlijk, en Het was heerlijk warm!! Voor herhaling vatbaar !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne Jansen
5 december 2021

Wij bestellen heel vaak bij jullie maar deze keer waren de siu mai en hakau koud en droog. En ook de wantan’s in de soep waren droog en niet lekker. Bouillon prima. Koe lo kai ook te droog en heel weinig smaak helaas. Dus geen lekkere maaltijd. Zijn we niet gewend Bezorging altijd op tijd en vriendelijk

Reactie van Golden Corn

Beste mevrouw Jansen, Wat vervelend dat u dit keer een slechte ervaring bij ons had moeten meemaken. Wij streven ernaar onze kwaliteit altijd hoog en constant te houden. Dit is dus natuurlijk niet de bedoeling. We zullen contact met u opnemen om dit verder te bespreken. Team Golden Corn

Karin
5 december 2021
Arnold
4 december 2021
Vermeulen
4 december 2021

Alleen jammer bestel voor 65 euro aan eten. Gratis kroepkoek erbij super. Maar krijg welgeteld 6 stukjes met 8 man eten. Voor de rest altijd goed eten

Mija
4 december 2021

Heerlijk !

Saskia
2 december 2021

De dimsun was helaas koud wat erg jammer was maar de bief was weer zoals altijd zalig

meijer
1 december 2021
Hellay
1 december 2021
Jp bouterse
29 november 2021
Van Hulzen
29 november 2021
John
27 november 2021
Voskuil
26 november 2021

Heerlijk gegeten en ruimschoots op tijd

James
26 november 2021

Lekker, vers en snel zoals altijd!

Wouter de Bever
25 november 2021
Wendy
25 november 2021

Makkelijk te bestellen via website, snel klaar, super vers... heerlijk gegeten!

Yvonne
25 november 2021

Tomatensoep was erg lekker, veel kip erin, maar In de nasi zat amper prei en ham, misschien 10 stukjes van elk en de kipsaté smaakte “chemisch”. Heb het moeten weggooien, was echt niet lekker. Zo 15 euro in de prullenbak…

Reactie van Golden Corn

Beste Yvonne, Onze welgemeende excuses dat u een mindere ervaring bij ons heeft gehad. Wij nemen contact met u op betreft uw bestelling. Team Golden Corn

Voogd
23 november 2021
L Kasemier
21 november 2021

Heerlijk gegeten wel een beetje duur daarom jammer van de € 3,50 bezorgkosten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
21 november 2021

Heerlijk eten vriendelijke bezorger

J. Scheepens
21 november 2021

Heerlijk gegeten en keuring op tijd bezorgd.

Ingrid
20 november 2021

Zoals altijd alles prima in orde.

Richairo Edwards
19 november 2021

Nieuw Vennep

Taco Geertsma
18 november 2021

Geen

Louise
15 november 2021

helaas was de kwaliteit van het vlees iets minder dan wij gewend zijn, was erg droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

San
14 november 2021
leo van de wiel
13 november 2021

was weer heerlijk.

Rami
12 november 2021

Lekker hoor

Richairo Edwards
12 november 2021

Een woord heerlijk, zeker een aanrader

Judith
11 november 2021

We hebben super lekker gegeten! Het eten was zoals altijd perfect, de bezorger was 10 minuten eerder dan aangegeven en zeer vriendelijk en behulpzaam. Voor ons de beste Chinees in de buurt!!

Richairo Edwards
10 november 2021

Het was de tweede keer dat ik bestelde en het was heerlijk net zoals de eerste keer. Als je lekker eten wil moet je zeker hier zijn. En het zijn hele aardige mensen.

Marcel
10 november 2021

Lekker eten, beetje weinig kroepoek bijgeleverd voor de hoeveelheid eten.

Sybil van Dam
8 november 2021

Heerlijk gegeten.,doen we nog eens zo

Marijke
8 november 2021

Altijd lekker, snelle bezorging ook. Alleen Misschien eens een systeem vinden om de soep zó te verpakken dat het ook echt allemaal in het bakje blijft en niet in de tas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gina
7 november 2021

Altijd lekker eten en oprijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Justine
7 november 2021

Snelle bezorging maar bestelling was niet compleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricgard
7 november 2021

Perfecte service ruim binnen afgesproken tijd en het eten weer van hoge kwaliteit