Beoordelingen van Golden Corn Nieuw-Vennep

Recente recensies van Golden Corn Nieuw-Vennep

5 sterren na 201 reviews

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer foutloos en supersnel bezorgd. Het was weer héérlijk!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en alles vers. Fantastisch.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service, halen is voor ons verleden tijd ;)

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst hier besteld. We hadden o.a. TjapTjoy, FouYongHai en Beef in Zwarte Bonensaus, aangevuld met nasi, bami, mihoen, gebakken banaan en sate. Het was voor het eerst dat we de saus apart van de FouYongHai kregen. Sate en Beef lekker mals! We hebben in ieder geval heerlijk gegeten! Enige puntje was dat we enorm liefhebbers van zwarte bonensaus zijn en dat we die meestal pittiger gewend zijn.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging door een vriendelijke jonge man! Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is gewoon perfect!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online de bestelling gedaan. Het stond keurig op de afgesproken tijd klaar. Vriendelijk personeel. En het eten is echt al jaren meer dan heerlijk!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bedtellen en betalen, op het tijd stip klaar wat gezegd werd, lekker en smakelijk eten

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere hoor, sinds golden paradijs hier in Hoofddorp ermee gestopt was heb ik een nieuwe favoriet en het komt nog eens knallend heet aan super gewoon!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten weer echt lekker vers allemaal. Super loempia's heerlijk gevuld. Neem lekker de mihoen daar zit ook groente en taugé door. We zijn zo blij als het dinsdag is lekker Chinees halen. We hebben drie kinderen onder 7 jaar en die vinden het ook super lekker.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, de gerechten waren allemaal goed warm ,fijn dat het thuis wordt bezorgd. Bedankt daar voor

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, lekker warm ondanks bezorging in Hoofddorp.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer top, keurig bezorgd en heel vriendelijk.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en het eten was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Regelmatig bestellen of halen we af bij Golden Corn. Altijd foutloos en snelle bereiding en bezorging. Eten is en blijft heerlijk!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben hier nu voor de 2e keer besteld en het was 2x helemaal TOP. 1e keer aan de telefoon super beleefde (Chinese?) dame die goed NL sprak. 2e keer via de website besteld werkte ook goed, ruim voldoende extra sambal erbij omdat wij van pittig houden en de bezorging beide keren echt op tijd. Wij zijn heel blij met zo'n goed restaurant wat ook in Hillegom bezorgd. De kok krijgt van ons 5 sterren voor het lekkere eten. Succes Golden Corn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Bezorging ook heel netjes en snel.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers eten en super snel geleverd.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten was stipt op tijd klaar bij afhalen. Ik had zelf een fout gemaakt bij het bestellen en dat gerecht werd meteen omgeruild.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering van heerlijk eten. De beste kwaliteit qua smaak en hoeveelheden wat ons betreft in de gehele Bollenstreek en nabije omgeving. Na jaren nog steeds een hele tevreden klant.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De witte rijst was net kleefrijst. Dat was heel erg jammer.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer veel te veel maar smaakte weer prima! Keurig op de gekozen tijd klaar. Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd contact opgenomen en gevraagd of er voor een gerecht nog specifieke wensen waren, erg klantvriendelijk! Bestelling werd vlot bezorgd en bezorger droeg beschermingsmiddelen. Kwaliteit en smaak van de gerechten is zeer goed! Hartelijk bedankt.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd prima goede kwaliteit heerlijk gegeten ,snelle bezorging

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer zeer goed verzorgd!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig verzorgd, en heel lekker.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En weer was de bestelling snel bezorgd, was ook weer van goede kwaliteit!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker als altijd.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is altijd heerlijk

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ging super makkelijk. Online invullen en betalen en heel snel klaar om op te halen. Top geregeld en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd, en het dank je wel op het bonnetje voor de fooi vonden wij erg netjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel , vriendelijk, heet en heerlijk

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben pas komen wonen in Nieuw Vennep.Al twee maal bij jullie besteld. Ben uiterst tevreden over jullie service en het heerlijke eten.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging sneller dan aangegeven, top! Het eten was van een prima kwaliteit en smakelijk!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is doorgaans uitstekend echter was het gisteren niet heet maar net aan warm. Het feit dat ik niet kan bellen met 0252621313 is dan zeer vervelend. Vandaar dat ik via deze weg wat laat weten. We geven bij iedere bestelling onze complimenten door en dank maar dit was niet goed en dat wil ik ook kwijt. Dus 5 sterren voor de smaak maar waarom het niet warm was is voor mij onbegrijpelijk.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk Snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, goed warm bij bezorging. Aardige bezorger. Jammer alleen van de betaalkosten, dat is niet meer van deze tijd (en zeker niet in corona tijd)

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Golden Corn is ook voor alfhaaldiners een prima restaurant echte aanrader!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd door vriendelijk personeel eten was goed warm en weer lekker

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service, op tijd geleverd en heerlijk eten ! Voor herhaling vatbaar.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was in 1 woord fantastisch mooi op tijd prima temperatuur veel kip en vriendelijke bezorging toppie

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten prima,bezorging was ook op tijd.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Van het weekend was het eerste pinksterdag en had ik weer nachtdienst. Beiden gevierd met een afhaalmenu van mijn favoriete Chinese restaurant. Ik bestelde de kipfilet met tomatensaus en dat was weer smullen geblazen zoals altijd. En er zat ook nog eens kroepoek bij, dus dat was super. De bestelling via internet gedaan, en de maaltijd stond keurig op tijd klaar om met mij mee te gaan naar huis. Het was weer genieten. Volgende keer weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Bezorging netjes en mooi optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten.bezorging iets te vroeg, maar beter dat dan te laat.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas toch paprika in de gerechten ondanks uitdrukkelijk verzoek om gerechten zonder paprika. Verder was het eten lekker. Porties zijn wel kleiner dan wij van andere Chinese restaurants gewend zijn.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is voortreffelijk en op een zeer corona veilige manier bezorgd

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

wij vinden uw chinese maaltijden lekkerder dan deze indische rijsttafel

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed had een opmerking bij de bestelling en deze werd gelijk opgepakt en ging helemaal goed echter was de bami en de rijst wel koud we hebben ondanks dat wel weer heerlijk gegeten ☺️

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en prima eten.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is een beetje flauw, het moet pittiger / kruidiger .

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect in kwaliteit, vriendelijke bezorger

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima geregeld en gegeten

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd een uitstekende kwaliteit en service. Voor iedere inwoner van de Haarlemmermeer een aanrader

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke loempia's gegeten. Goede maaltijd. Service goed, vriendelijk personeel.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij halen al heel lang eten bij Golden Corn . Het eten is altijd constant top ! Service is erg vriendelijk, geduldig en nog eens snel ook

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als was lekker top

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere chinees Kwaliteit is constant

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld en afgehaald het stond klaar en was met tien seconden weer buiten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Per internet besteld en betaalt. Stond netjes op tijd klaar Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via eigen site van Golden corn besteld, goede duidelijke site. Zoals altijd was het eten weer erg lekker, en de bezorging echt supersnel. Je wordt op de hoogte gehouden om welke tijd er bezorgt gaat worden maar ze zijn altijd sneller. In deze tijd van corona komt de bezorger met mondkapje en handschoenen, zef het eten neer en belt aan of ze nemen per telefoon contact op met je dat het eten er staat. Helemaal top mensen van Golden Corn.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker gegeten. Doe ik al 16 jaar bij Golden Corn Het eten is goed van smaak en lekker warm

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb Cha siu besteld, was helaas niet geroosterd en/of knapperig waar ik op gehoopt had, smaak en hoeveelheid was prima

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk eten. Veilig bezorgd. Grote porties.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd lekker!!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd. warm. het was lekker. :)

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd uitstekende kwaliteit .Fijn in deze tijd dat het bezorgd wordt. Hartelijk bedankt

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en netjes op tijd bezorgd.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd lekker. Jammer dat het ruim half uur later werd bezorgd en dat er geen mail erover werd gestuurd. Ik denk dat het extra druk was omdat het moederdag was, toch was een mail of telefoontje aardig geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemiddeld goede kwaliteit en smaak, maar wisselend per gerecht. Foe Yong Hai saus beetje gelei-achtig, maar Babi Pangang lekker krokant in een pittige saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 2 uur op ons eten zitten wachten, echt jammer dat ze de drukte niet aankunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten en alles was lekker en goed bereid. Ondanks moederdag was onze bestelling snel klaar ( online besteld ) Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Het eten was goed warm en het was ook nog warm toen ik thuis kwam. Goede kwaliteit eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een aantal weken geleden hadden wij ook besteld en kregen wij een zakje kroepoek. Gisteren weer besteld, maar helaas nu geen zakje kroepoek erbij. Het eten was voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mini loempia's waren slap en wit De grote loempia's waren ook slap In mijn ei gerecht beet ik op een eierschilletje en de kipsate was erg pittig . De bezorging was echt super netjes en we kregen kroepoek erbij ook lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen jammer dat er geen lange kroepoek bij zat, is wel betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De bezorging was heel netjes en stipt op tijd, en dat in deze drukke tijden met thuisbezorgen op een moederdag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en netjes op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij halen al jaaaaren eten bij Golden Corn Kwaliteit van het eten bij Golden Corn is altijd constant en top ! Serviice is ook gewoon helemaal goed ! Golden is super en onderscheidt zich van anderen ! TOP !!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levertijd 18.30 opgegeven maar om 18.05 bezorgd. Tweede keer bij tijd opgeven. Maakte dit keer niet uit, maar is niet de opgegeven tijd en kan voor problemen zorgen.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Service goed, eten warm, bestellen is makkelijk. De kipsate is vrij smakeloos in vergelijking met de beefsate. Ik zou ook de tjap tjoy iets meer smaak geven. De rest was zalig👍

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit keer was het hel slecht. Loempia's waren geveld met papperige taugé en erg wenig kip. De nasi was oergaar. Vorige keer was het 100% beter. Dan weer goed en dan weer echt slecht.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld en betaald via de website. Lekker makkelijk. Bestelling op tijd klaar.Eten was heerlijk.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en goed eten.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en snelle levering!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit als altijd goed, nu voor het eerst laten bezorgen en mistte het kleine zakje kroepoek

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben nu 2x online besteld en hebben gemerkt dat het eten al klaar staat voor de afgesproken tijd. Dat betekent dat het eten niet meer heel warm is als we het thuis uitpakken. Misschien kan hier op gelet worden. Bij toeval waren we de eerste keer zelf iets te vroeg, dus de 2e keer zijn we ook maar eerder gegaan en ook nu stond het 5 minuten voor de afgesproken tijd al klaar.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijke afhandeling . Op tijd en warm afgeleverd . Kwaliteit voldeed volledig aan de verwachtingen . Erg lekker ! Gaan zeker weer bestellen !

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van begin tot eind keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Dat is absoluut fijn. Vriendelijke bezorger en het eten was perfect, vers en dus goed warm... Voor herhaling vatbaar!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima geregeld en eten zoals altijd perfect Ben al 17 jaar regelmatig klant Zowel afhalen als eten in restaurant Hoop dat de bezorging blijft Goede zet Bedankt en veel succes verder

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en zoals altijd heerlijk gegeten!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten en was keurig op tijd bezorgd.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker eten, snel bezorgd en lekker warm. Niks mis mee 👍

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het menu was goed en voldoende, maar toch smaakt het minder dan wanneer in het restaurant geconsumeerd.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Onlangs weer Chinees gehaald bij Golden Corn. Ik had nachtdienst dus das weer een reden om te halen. (Eigenlijk is er altijd wel een reden te verzinnen hihi) Ik had nummer 337 kip in tomatensaus. Het bestellen en betalen ging makkelijk. En het stond weer op tijd klaar. En het was weer smullen geblazen. Dus mijn buikje rondgegeten kon ik weer aan het werk, en had energie voor 10. Nu heb ik voorlopig geen nachtdiensten dus moet gauw een andere reden verzinnen. Het was weer smullen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed geregeld en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vond t helemaal top. was de eerste keer dat ik had besteld. we zijn nieuw in de buurt vandaar. we gaan zeker weer bestellen. Golden Corn is een aanrader

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte uitstekend en werd op de afgesproken tijd bezorgd.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen gaat prima .bezorgen ook prima.het eten was heerlijk.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima. Ze waren alleen vergeten de kroepoek er bij te leveren en bellen lukte op dat moment niet. Voor ons geen probleem, alleen de kleine man vond het wat minder 😄

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd( zelfs 10 min. eerder als de e.t.a.) en goed van kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging punctueel op tijd en we hebben heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Goed en snel bezorgd. Aanrader.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel besteld via website en keurig afgeleverd op de afgesproken tijd. Het eten was zelfs nog goed warm!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd, heerlijk eten en vooral niet te duur! Dikke aanrader! Voor 30-35 euro heb je voor 4-5 personen eten! Dat red je zelfs niet bij onze vrienden met de gele M 😉

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was als gewoonlijk weer enorm lekker

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima bezorging netjes op tijd

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na lange tijd weer eens Chinees gegeten, was verrukkelijk

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond netjes op de afgesproken tijd klaar

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds. Top

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was precies op tijd! Het eten was heerlijk en goed warm! Heerlijk gegeten.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle en vriendelijke service en heerlijk eten

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was snel bezorgd, verder alles prima

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo allemaal. Het eten was weer goed, zoals altijd en het was er supersnel. 😀 Groetjes allemaal en succes met alles. Jullie zijn toppers.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering en het eten was top!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en goed warm aangeleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Dankbaar dat golden corn weer open is. Voor mijn nachtdienst is chinees van hen een traktatie. Ook nu stond mijn bestelling keurig op tijd klaar. De persoonlijke benadering vind ik altijd gezellig, En het eten was weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. En top die bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Niets op aan te merken gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer echt heerlijk

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ben zeer tevreden, snel en goed verzorgt. ga zeker nog keer doen.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede zet om online bestelling te plaatsen. Werkt snel en makkelijk.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd (sneller dan de planning) en lekker zoals altijd!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk om nu online te bestellen. Eten is zoals altijd echt super lekker!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles tiptop: juiste items, op tijd klaar, warm en smaakvol. Volgende keer weer!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn van Golden Corn is het eten heerlijk. En nu in deze tijd van corona hebben we het thuis laten bezorgen, en wat was dat er snel want tussen bellen en eten zat nog geen 15 minuten. Het werd netjes voor de deur neergezet en wij kregen een telefoontje van de bezorger dat het eten er stond. Super gedaan Golden Corn wat een service. 👍🏻👍🏻😀

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer top. Heerlijk gegeten. Bestelling klopte en stond al klaar op afgesproken tijd. Helaas geen stempels kunnen inruilen door betaling vooraf, maar dat komt na de corona wel weer.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgt en keurig op tijd Hoop dat het in de toekomst zo blijft dat bezorgen Ga zo door

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, 17.15 besteld en het stond klaar super

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en precies op tijd bezorgd, aanbevolen!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd. Prima eten.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer besteld bij Golden Corn, onze complimenten. Al het eten was heerlijk! Wij komen graag terug!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten super lekker, aardige mensen. Goede nette bezorgservice !

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klokslag half 6,zoals gevraagd,stond het eten voor de deur,heerlijk gegeten

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima! Heerlijk eten!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en heerlijk gegeten Hartelijk dank Groeten mevr. Kl0otwijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Goede site om te bestellen en de levering super snel. Verder keurig rekening gehouden met glutenvrij. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt super lekker en ruime porties. We kunnen nu nog een keer genieten. 1 minpuntje vond ik dat ze niet kwamen brengen in Beinsdorp, maar verder zullen we zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld zeker in deze tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, goede service en fijne smaak weer! Thanx!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via een uitleg per telefoon van GoldenCorn online besteld en keurig op tijd bezorgd.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was fantastisch. Heerlijk eten. Heel warm. En top bezorging en heel snel. Aanrader

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel blij dat jullie nu ook bezorgen. Eten was heerlijk, zoals altijd. 👍🏻

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd bezorgd en volledig naar wens geleverd.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super netjes, binnen 20 minuten thuis gebracht. Keurige bezorger.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super top en lekker

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x 5 sterren vanwege uitgebreidheid assortiment (zelfs een aantal vegetarische gerechten!), goede productinfo, goede smaak, hoeveelheid en temperatuur, en flitsendsnelle bereiding + bezorging. Volgende keer weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk gegeten. Wel hebben wij de sfeer van het restaurant en van jullie gemist. 😘🤗

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service, bestelling was klaar op afgesproken tijdstip. Heeft heerlijk gesmaakt!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd. Lekker eten van goede kwaliteit.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Precies op de afgesproken tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Stipt op tijd stond de bestelling klaar, het eten was heerlijk !

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd zoals we het van jullie gewend zijn geweldig het thuis bezorgen met vriendelijk groet, Mevr Foekens

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Alles vers bereid en van goede kwaliteit

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles ging prima. Fijn ook dat je een berichtje krijgt dat het eten onderweg is. Het eten was heerlijk zoals altijd trouwens. 😀 Groetjes en fijn dat jullie er weer zijn. Blijf gezond!!