Bewertungen von Golden Corn Nieuw-Vennep

Neue Beurteilungen

5.0
Johan
Gestern

Het eten was mooi op tijd en genoeg. Heerlijk gegeten en over gehouden en nog een dag van gegeten. Ik ga in de toekomst zeker nog vaker bestellen. Het enige wat ik zou aanpassen is iets meer losse producten en niet samen met rijst of bami Dr bij.

Johan
8 August 2022

Bijna alles was weer heerlijk, op de for nam na. Die was heel erg zout deze keer

Harry
8 August 2022

Was top maar ik vind de prijzen langzamerhand niet grappig meer, €16,00 voor een bakje met wat beef en ook €16,00 vooe een bakje babi bangang waar je dan nog apart moet betalen voor de bami. Wellicht goed eens te kijken of jullie wat meer kunnen doen voor mensen die alleen eten, mooie combinaties maken zoals vroeger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans
8 August 2022

Prima eten en snelle bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Voskuil
7 August 2022

Heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob van Norden
7 August 2022

het gebeurt niet vaak maar nu moet ik een opmerking maken: het eten was niet warm meer en dan smaakt het niet lekker meer, jammer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

John
7 August 2022
Elco
6 August 2022
A. Noniem
4 August 2022

Goed

Peter
1 August 2022
Danny
31 Juli 2022

Kwaliteit altijd goed! Helaas een half uur te vroeg.....

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Conny de Man
30 Juli 2022

Zoals altijd fantastisch en supersnelle bezorging zelfs in Hoofddorp.

Voskuil
29 Juli 2022

In plaats van nasi bij de babi pangang witte rijst. Beetje jammer maar verder wel lekker gegeten

Marco
26 Juli 2022

Gewoon weer lekker en nog snel klaar ook, Toppie!

Johan
25 Juli 2022

Vlees in de pangsit droog en taai. Vlees van de ribbetjes ook taai,niet van het botje te krijgen

Ruud
25 Juli 2022

Snelle bezorging en het eten was nog warm.

John
23 Juli 2022
Louis Seute
22 Juli 2022

Het was weer ongewoon lekker.

A. Noniem
19 Juli 2022
Bosch
18 Juli 2022

Zoals altijd was het eten weer erg lekker en snel bezorgd.

Ben Groenendijk
17 Juli 2022
Eric
16 Juli 2022
Frank
15 Juli 2022

Prima van begin tot einde: bestellen makkelijk en ruime keuze, bezorging ruim op tijd en - het belangrijkste - heerlijk eten. Tot volgende keer!

Richard
14 Juli 2022

Wederom goede service en kwaliteit en precies op tijd gereed!!

Karin
14 Juli 2022

Altijd lekker.

James
12 Juli 2022
Johan
11 Juli 2022

graag gewenste bezorg tijd aanhouden, was nu een half uur te vroeg

Roos
11 Juli 2022

Snelle levering. Heerlijke gerechten. Ik bestel nooit meer bij een ander Chinees restaurant. Aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcy
11 Juli 2022
familie Oldenhof
11 Juli 2022

altijd zeer tevreden qua kwaliteit en bezorging deze keer was echter de 3x sate wat koud

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruud
8 Juli 2022
Petra Nooij
7 Juli 2022

Eten is heerlijk super vriendelijke mensen

Voskuil
5 Juli 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd

Roos
4 Juli 2022

Nette bezorger. Heerlijk eten en nog heel warm. Aanrader.

Fred Meijaard
3 Juli 2022

Tjap tjoy niet te eten. Groente en kip gestoomd / gekookt zonder kruiden. Totaal geen smaak aan. Jammer

Sandy
3 Juli 2022
Anoniem
2 Juli 2022

Bezorging perfect, helaas de for nam erg droog. Taai

Jennifer To
2 Juli 2022
Ingrid
2 Juli 2022

snelle bezorging en zoals altijd heerlijk eten !

Kubiesza
1 Juli 2022

Erg lekker, zoals altijd.

Jo
29 Juni 2022

Zoals altijd..heerlijk en snel gebracht

Edwards
28 Juni 2022
Groenewoud
24 Juni 2022

Weer lekker gegeten.

Koen
23 Juni 2022

10! Good tasty dishes cooked with fresh ingredients.

Mihaela Birjmohun
22 Juni 2022

Very good food, we buy always from here because we love it! Very nice people!

Atie Bakker
19 Juni 2022

Door erge drukte, vaderdag natuurlijk, kwam eten iets later. Normaliter altijd op tijd. Maar het eten was natuurlijk hĂ©Ă©rlijk😀

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

N
19 Juni 2022

Nasi had geen smaak. Gefrituurde garnalen was garnalen in bloem gebakken en geen echte garnalen. Het lekkerste was de sparerib!

oldenhof
19 Juni 2022

goed eten, goede bezorging, we zijn er 'vaste'klant

A. Noniem
18 Juni 2022

Binnen 10 minuten bezorgd, peking eens en fornam. Heerlijk!!!

Ilse
18 Juni 2022

Bezorging was precies optijd. Eten was heerlijk

Petra Nooij
17 Juni 2022

Heerlijk eten.

Richairo Edwards
13 Juni 2022
John
12 Juni 2022

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Warmerdam
11 Juni 2022

Op tijd, goede kwaliteit en goed op temperatuur

Denise
11 Juni 2022

Eten we prima helaas geen sambal erbij dat hoor toch wel bij de Chinees. Snel geleverd maar Stop met iDeal toeslag en tasjes toeslag dat is niet meer van deze tijd!

Yvonne
7 Juni 2022

Ik had babi Pantani met Nassi besteld. De babi pangang was voortreffelijk, echter de Nassi was geen Nassi. In de Nassi zat werkelijk geen prei of ham. Ik telde 4 stukjes prei en 2 stukjes ham, was dus gewoon rijst. Jammer. Bezorging was top en snel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans
6 Juni 2022

Lekker gegeten. Bezorger stond keurig op de aangegeven tijd met de bestelling voor de deur.

Peter
6 Juni 2022
Filemon
6 Juni 2022

Weer geen complete bestelling ontvangen. Nu ontbraken de loempia’s weer. Iedere keer ontbreekt er wel iets bij j de bestelling.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
5 Juni 2022

Het eten viel tegen, niet wat we gewend zijn van de keren afhalen. Niet voor herhaling vatbaar helaas. Bezorging was netjes en snel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
5 Juni 2022

Klein foutje gemaakt door restaurant, na telefonisch contact weer snel opgelost

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Richairo Edwards
5 Juni 2022
James
4 Juni 2022

Dikke 10+

Chai Edwards
2 Juni 2022

Delicious as always, keep it up guys.

Milan
2 Juni 2022

Heerlijk!!

Peter
2 Juni 2022

Alles goed warm. Precies op de aangevraagde tijd🙂

Bianca
1 Juni 2022
de Vos
1 Juni 2022

Ik vond de gadogado lekker, maar te weinig gekruid

Veronica
30 Mai 2022
Richard
30 Mai 2022

De bakjes met eten waren helaas niet goed gesloten, waardoor er veel naast en uit was gelopen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chai Edwards
30 Mai 2022
familie Oldenhof
30 Mai 2022

goed eten, goede service, snelle bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

René
30 Mai 2022

Snel besteld en betaald online. Opgehaald op tijd. En het was heerlijk.

Ontijt
29 Mai 2022

Normaal gesproken zijn we altijd erg tevreden. Erg lekker. De smaak is nu ook niet het verbeterpunt, maar de bezorging van kroepoek. Van de kroepoek (plat stuk) was weinig meer over. Heel veel stukjes van 2x2 cm. Het paste prima in 1 boterhamenzakje. Erg jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

André
29 Mai 2022

Geen opmerkingen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marij
29 Mai 2022

Snelle bezorging, goed warm bij aankomst. Heel weinig vlees in de beef zwarte bonensaus. Duur groente gerecht op deze manier. Ben anders gewend.

Thea Muller
28 Mai 2022

Was weer geweldig

Yvonne
28 Mai 2022

Was heerlijk

R. Meijer
28 Mai 2022

Heel goede kwaliteit. Altijd eigenlijk. Lekkere spullen en zeer goede en snelle bezorging. Ze zijn niet de goedkoopste maar binnen het dorp wat ons betreft wel de beste.

Thea Leibbrand
27 Mai 2022

Was heerlijk 👍

Kim
27 Mai 2022

Ze hadden het denk erg druk normaal is het super lekker maar nu waren toch een paar dingen niet vers bereid en dat proef je zonde

Petra Nooij
25 Mai 2022

Eten was weer heerlijk

Petra Nooij
25 Mai 2022

Eten is heerlijk

Leonie
23 Mai 2022

Super snel Goed eten echt tevreden👍👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

John
23 Mai 2022
Groenewoud
21 Mai 2022

Snel en goed

Metzger
20 Mai 2022
Diederik
19 Mai 2022

Het was heel smakelijk. Je proefde het verschil tussen de producten die in het gerecht zaten.

Richairo Edwards
19 Mai 2022

Perfect as always. For delicious food I certainly recommend this restaurant.

Jan Hensens
18 Mai 2022

Erg lekker smaakvol

Buurman Frans
16 Mai 2022

Gisterenavond was het weer zover. Ik had nachtdienst. Chinees besteld bij golden corn. Ik ging voor nummer 337 en het was weer smullen geblazen. Toen ik mijn bestelling ging halen nog even wat gedronken en ik kon het meenemen. Het restaurant zat vol dus dat was een goed teken. Volgende keer zeker weer.

De nis
15 Mai 2022

Was op tijd, warm en smakelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chai
14 Mai 2022
Dan Rom
12 Mai 2022
Ingrid
10 Mai 2022

Zoals altijd heerlijk !

Tobias
9 Mai 2022

Heerlijk en goede bezorgingđŸ€Œ

Manfred
9 Mai 2022

Helaas siu mai niet gebakken zoals verzocht en ook de saus ontbrak. Verder helemaal prima!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nanda van der slot
8 Mai 2022

Het eten was koud erg zonde

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

anoniem
8 Mai 2022
Michael
7 Mai 2022

Top verzorging. Handige verpakking.

Mariëtte
6 Mai 2022

Heerlijk gegeten en bezorging altijd sneller dan voorspelling

Teeuwen
2 Mai 2022

Goed eten Snelle vriendelijke bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Loes Hooft
2 Mai 2022

Eten was behoorlijk afgekoeld, ik kon t om 17.15 ophalen, was er om 17.10, maar het stond al klaar. Kippenbout was lekker, maar voor € 4,00 aan de prijzige kant.

Ruud
30 April 2022

Exact op tijd precies wat besteld was. Top !!!

James O'Mahony
29 April 2022

6+

Geurt Schuurman
28 April 2022

Keurig op tijd. Overzichtelijke info via mail betreffende bezorgtijden. Wij zijn niet zo van het thuisbezorgen en haalden hetzelf wel af, maar het heeft ons positief verrast.

Chris
27 April 2022

Helemaal top.. Telefonisch besteld en 25 min. later opgehaald
 Kantonees menu besteld met: cha siu met koe lo yuk kantonees en koe lo yuk (balletjes) met witte rijst en mihoen
 Verder Vietnamese loempia’s en kroepoek
 alles uitstekend bereid. En wauw weer ruimschoots voldoende. Kun je makkelijk 2 dagen van eten
 en de kwaliteit zoals gewoonlijk super



Groenewoud
27 April 2022

Heerlijk gegeten.

Bruins
26 April 2022

Erg lekker gegeten en snel bezorgd! Achteraf kwamen we erachter dat ik net voor sluitingstijd had besteld. Sorry daarvoor! Het eten heeft in ieder goed gesmaakt en de bezorger was heel vriendelijk.

XXX
25 April 2022
Jaimy
25 April 2022

Zeer lekker gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

oldenhof
24 April 2022

top service, heerlijk eten en snelle bezorging

Mr. Zen
21 April 2022

Snelle service, goed kwaliteit en overzichtelijke website om te bestellen.

Andrey
21 April 2022

Tasty and delivered on time, as usual.

Saskia
21 April 2022

Helaas was de dimsun niet compleet en was het eten lauw. Zijn we niet gewend. Desondanks was het weer lekker

Yvonne
19 April 2022

Heel lekker en snelle bezorging!

Zoe
19 April 2022
E. Brugman
18 April 2022

Besteld tussen 17.30 - 18.00 uur. dan staat de bezorger al voor 17.15 op de stoep. Beetje erg vroeg, dat is jammer. Het eten is altijd prima!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lies
17 April 2022

Voor het eerst hier besteld en zeer teverden. De geroosterde eend met ananas smaakte heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark
17 April 2022

Altijd goed, altijd warm, altijd op smaak, altijd snel en altijd een tevreden klant. Kortom, altijd een aanrader!

Tineke
16 April 2022
James
16 April 2022

Kwam bloedheet aan, lekker als even zoals altijd 👍😁😎

Richairo Edwards
14 April 2022

Delicious food as always and very kind delivery.

José
11 April 2022

Prima verzorgd

Aad Harmsen
11 April 2022

Zoals altijd excellent!

Mirjam D
10 April 2022

Heerlijk als altijd

Ingrid
10 April 2022

Zoals altijd lekker eten en vlot bezorgd!

Dirk Jan den Elzen
9 April 2022
Fam Timmer
9 April 2022

Zoals altijd weer heerlijk. Vers ,warm ,genoeg en op tijd bezorgd

Muller
9 April 2022

Ik had een actie menu en dit keer had ik geen kroepoek extra besteld omdatje altijd kroepoek erbij krijgt maar dit keer dus niet Echt niet duidelijk bij welk menu he wel of geen kroepoek krijgt.

Yvonne Jansen
9 April 2022

Helaas was de ajam pangang echt smaakloos. Vooral veel te veel deeg en weinig kip waardoor het droog en melig was. Hebben het weggegooid. Bijna altijd goed eten maar nu helaas niet. Totaal geen voldoening.

Patricia Lopez-Diaz
8 April 2022

Lekker gegeten, en keurig op tijd bezorgd

Sandra
8 April 2022

Lekker en warm geleverd. Helaas was het menu van vorige keer niet meer

Heidy Van Herpen
7 April 2022

Compliment voor de snelle service en vriendelijke bezorger. Wij vonden het eten erg smakelijk en zeker voor herhaling vatbaar.

C.J.A. van den Toorn
6 April 2022

Alles was oké!

familie oldenhof
5 April 2022

zeer tevreden over het lekkere eten en de snelle bezorging

Gebhardt
4 April 2022

Helemaal top
 kantonees menu met 2 gerechten besteld. Cha siu en fornam met mie en extra bakje rijst.. Was weer super lekker 😋

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R.Foek
4 April 2022

Meer dan goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yvonne
3 April 2022

1 bami zat niets door heen. 1 blokje ham. Kan beter volgens mij.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

John
3 April 2022
Monique
3 April 2022

Snelle levering vriendelijke bezorger en erg lekker. Echt een aanrader.

James
2 April 2022

Top zoals altijd, voor zover de beste in nieuw-vennep/hoofddorp persoonlijk voor mij, bedankt alweer, gasten waren ook blij 👍😎

Duits
31 MĂ€rz 2022
Erik Piet
31 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten en het was heel snel bezorgd, complimenten!

Richairo Edwards
31 MĂ€rz 2022

Perfect like always. Do you want delicious food, then don’t look further.

Andrey
30 MĂ€rz 2022

Lekker en op tijd bezorgdt.

Hans
30 MĂ€rz 2022
M.D
27 MĂ€rz 2022

Snelle bezorging, heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carla
27 MĂ€rz 2022

Eten was lekker. Nasi, babi pangang en loempiaatjes waren prima. Foe yong hai miste ik wel wat meer groente en vlees in. Nu was het meer een omelet met wat saus en een handje doperwten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Richard Keereweer
26 MĂ€rz 2022

Wederom keurig op tijd en het eten was wederom perfect van smaak. Top restaurant!

C. de Vries
26 MĂ€rz 2022

Het was wederom heerlijk. En keurig op de afgesproken tijd geleverd.

Richairo Edwards
25 MĂ€rz 2022

Delicious as always.

Ronald Vervloed
24 MĂ€rz 2022

Was wederom weer geweldig, op tijd klaar en heel erg lekker

Leen Kasemier
21 MĂ€rz 2022

Het was weer heerlijk, jammer dat jullie bezorgkosten berekenen.

C. Strooij
21 MĂ€rz 2022

Op afgesproken tijd, heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Richairo Edwards
19 MĂ€rz 2022
Peter
19 MĂ€rz 2022
Richairo Edwards
17 MĂ€rz 2022

Heerlijk zoals altijd.

Louise
17 MĂ€rz 2022

Zeer vriendelijke bezorger, kwam keurig op afgesproken tijd. Vooral de mihoen was bijzonder lekker, maar ook de overige gerechten waren prima.

Maureen
15 MĂ€rz 2022

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn opmerking. De Fornam was heerlijk dun gesneden en nog goed krokant. De rest was ook heerlijk en warm. Het eten was binnen 3 kwartier bezorgd in Hoofddorp. Ga zo door!

Hella Lotten
13 MĂ€rz 2022

Kwaliteit minder dan we gewend zijn. De loempia's waren niet knapperig, waarschijnlijk te lang in de verpakking gezeten voordat we ze bezorgd hebben gekregen. Jammer. De rest was wel ok.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
12 MĂ€rz 2022

Zoals altijd, TOP 👍👍

John
12 MĂ€rz 2022
van Aarle-Snijder
9 MĂ€rz 2022

Goede, snelle en vriendelijke bezorging

Daemen
8 MĂ€rz 2022

Zoals altijd weer lekker gegeten en de bezorging vriendelijk en beleefd.

Francisco
7 MĂ€rz 2022

Hele goeie service de jongen kwam gewoon op me werk het eten bezorgen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

C.J.A. van den Toorn
6 MĂ€rz 2022

Tevreden !

Ingeborg
6 MĂ€rz 2022

heerlijke maaltijd. Vooraf bestellen en op afgesproken tijd ophalen werkt perfect.

L.v.Rooden
4 MĂ€rz 2022

Ik zou graag frietjes op de bestellijst zien, dan hoef ik ze niet apart te bestellen en te betalen. Maar voor de rest is het prima

James O'Mahony
4 MĂ€rz 2022

Lekkkkkkkkkeeeerrrrr zoals altijd, denk je aan lekker uitgaan etentje oid, gewoon lekker hiernaartoe, gezellig en lekker 😁

Yvonne
27 Februar 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging en vriendelijke bezorger dus top.

Richairo Edwards
26 Februar 2022

Was weer heerlijk zoals altijd. Zeker een aanrader.

Peter
25 Februar 2022
Mija
24 Februar 2022

Heerlijk gegeten en snel bezorgd !

Marina Kalf
22 Februar 2022

Kwaliteit eten was beter

Mischa Krijger
21 Februar 2022
Familie Mulder
20 Februar 2022

We hebben weer heerlijk gegeten

John
20 Februar 2022
Eric
19 Februar 2022

Heerlijk weer, was lange tijd geleden. Te lang
 😉

Was perfect op tijd
19 Februar 2022
Monique Voskuil
19 Februar 2022
Robert van Norden
13 Februar 2022

volgens mij heb ik het verkeerde gerecht gekregen, ik bestelde rundvlees in kerriesaus maar kreeg een bruine saus en volgens mij is de kleur van kerrie geel!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kees
13 Februar 2022

Eten is warm en goed en op tijd gebracht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bos
12 Februar 2022

Bij een bepaald bedrag krijg je (erg weinig) kroepoek maar als je bestelling 2x dat bedrag overschrijd blijft t bij 1 zakje, jammer

Mirjam
11 Februar 2022

Wederom heerlijk gegeten. Bezorging was prima en veel sneller dan aangegeven👍

Arjan
11 Februar 2022

Altijd goed

Kees
6 Februar 2022

Goed eten en warm en op de afgesproken tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Barry
31 Januar 2022

Eten kwam later dan van te voren aangegeven. Ik werd op het moment dat de bestelling ontvangen zou moeten worden wel gebeld dat het wat later kwam. Eten viel dit keer tegen. Bij de ko lo kai zat veel te weinig saus. De zoete tomatensoep was helaas niet lekker, hebben we 1 hap van genomen en daarna weg moeten gooien. Voorlopig even niet meer hier bestellen.

Van Berkel
31 Januar 2022
Patricia Elings
31 Januar 2022
Andrey
30 Januar 2022

The food was tasty. Delivered on time fresh and warm.

Veronica
30 Januar 2022
Anne
29 Januar 2022

Altijd goede kwaliteit eten en snelle bezorging! Goede porties, vers en lekker!

VLeBo
27 Januar 2022

Dit is niet wat we gewend zijn van GC. Toen ik de loempia oppakte scheurde de helft van de korst want deze zat vastgeplakt aan het bakje. Het eten was matig warm (lauw-koud) en de bezorging liet lang op zich wachten (ruim 1uur)

Dick van Zonneveld
25 Januar 2022

Zoals gebruikelijk uitmuntend, bezorging ook sneller dan aangegeven

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sander
24 Januar 2022

Deeg rond de kipfilet was niet gaar maar zacht en papperig. Eerste keer een slechte ervaring, normaal altijd prima.

Roland
24 Januar 2022

Keurig en snel geregeld

h.vantintelen
24 Januar 2022

Heerlijke maaltijd, goed warm, op tijd bezorgd. !!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Buurman Frans
24 Januar 2022

Was weer smullen geblazen! Ik had nachtdienst en nam eens bief met pittige saus. Was weer heerlijk! De volle 5 sterren verdiend!

M
23 Januar 2022

Goed warm en mooi op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

N.V.T
23 Januar 2022

Prima eten, voor een lekker ouderwets cinees Is het eten perfect .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Edwin
23 Januar 2022

Heerlijk en veel eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arjan
23 Januar 2022

Altijd lekker eten en bezorging altijd goed.

Nick
22 Januar 2022

Eten was koud en ook van mindere kwaliteit dan ik gewend ben van dit restaurant. Zeer teleurstellend. Bezorging was wel op tijd.

H.noij
22 Januar 2022

Perfect op tijd en goede kwaliteit.

CA
21 Januar 2022

Enkele gerechten heerlijk, andere niet zo bijzonder en ook niet zo warm. Drie euro extra om witte rijst om te zetten in Chinese bami is ook redelijk buitensporig wanneer je de inhoud van het gerecht ziet.

Kitty
21 Januar 2022

Fantastisch eten en op tijd bezorgt.

Chelsea
21 Januar 2022
Rijnbeek
20 Januar 2022
Mart
17 Januar 2022

Top was het, zeker voor herhaling.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marloes
17 Januar 2022

We hebben weer heerlijk gegeten. Was gewoon perfect! Bezorger kwam op de afgesproken tijd en het eten was goed op temperatuur. Dank jullie!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carina
16 Januar 2022

Heerlijke maaltijd en op tijd bezorgd. Helemaal top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hella
16 Januar 2022

Het was weer heerlijk en snel!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martijn Meijer
16 Januar 2022
Bea
16 Januar 2022

Alles was prima. Snelle bezorging en alles was heel warm. Heel tevreden dus

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jochem
16 Januar 2022

Jamie is de beste medewerker en verdient salarisverhoging.

Nancy T
10 Januar 2022

Heerlijk gegeten, lekkere sambal en pindasaus. De loempia’s (zowel vega als kip) zijn goed gevuld en heerlijk knapperig! Bestelling werd met een half uur geleverd in Hoofddorp! Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Lee
10 Januar 2022
Mulder
10 Januar 2022

De Mihoen Singapore was iets te pittig dit keer, verder was het eten prima.

Patricia Elings
10 Januar 2022

Online bestellen simpel, bezorging op tijd, eten heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Buurman Frans
10 Januar 2022

Gisteren had ik weer nachtdienst. Dus een reden om weer wat te bestellen bij Golden Corn. Je steunt de horeca en t is ook nog eens superlekker. In plaats van mijn gebruikelijke 337 gerecht nam ik nu eens de bief met pittige saus. Nou dat was een schot in de roos. Ik heb lekker zitten smullen hiervan. De volle 5 sterren van mij en ik heb vannacht heerlijk gewerkt.

Robert van Norden
9 Januar 2022

de bestelling kwam een kwartier te vroeg en ik dacht, nou dan zal het wel goed warm zijn maar dat viel tegen, want het eten was echt warm, jammer!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Smit
9 Januar 2022
Blokker
9 Januar 2022

Lekker eten en stipt op tijd bezorgd

Johan
9 Januar 2022

Prima als altijdđŸ‘đŸ»

John
8 Januar 2022
Peter de Langen
6 Januar 2022

Babi Pangang was wat aan de zoute kant. Verder alles prima.

A. van der Moolen
6 Januar 2022

Online besteld. Ging prima. Vlotte en correcte bezorging. Goed kwaliteit eten.

Manfred
6 Januar 2022
van der tang
6 Januar 2022

De levering was exact op tijd en de maaltijd was conform de bestelling. Kwaliteit was in orde, de enige reden dat ik 3 sterren geef inplaats van 4 of 5 is dat jammergenoeg de levering niet warm genoeg meer was... Jammer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
6 Januar 2022

Het eten was erg lekker! Erg jammer dat het bakje sparibs heel weinig was!

Henrie
6 Januar 2022

tevreden

Anoniem
3 Januar 2022

Het bestelde eten was exact op tijd klaar zoals afgesproken. Alle gerechten waren super om te zien en top van smaak. Complimenten voor het zeer lekkere eten.

Claudia
2 Januar 2021

Zeer goed en lekker

Caroll
2 Januar 2021

Via de app bestelling geplaatst. Heel snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Richard Keereweer
2 Januar 2021

Keurig op tijd bezorgd en weer van uitstekende kwaliteit, maar dat is altijd het geval. Top restaurant👍👍

Oscar
2 Januar 2021

Eten was heerlijk! Saus apart van de gerechten, anders dan gewend maar erg lekker!

Arthur
1 Januar 2021

Onze eerste bestelling,zeker voor herhaling vatbaar.Erg lekker eten.

P.Stut
31 Dezember 2021

Het was weer super snel bezorgd.

Flip Poort
30 Dezember 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd!

Joanna
30 Dezember 2021

Geweldige site, makkelijk en overzichtelijk. Nette snelle levering en kwaliteit, is top !

Brian
30 Dezember 2021

Op tijd en goed eten aardige mensen

Andrey
29 Dezember 2021

Lekker. Op tijd bezorgd.

van Saase
29 Dezember 2021

Fantastisch lekker eten, als je hier 1 keer geweest bent, wil je vaker!! Daarom laten wij het ook graag bezorgen.

De mooij
28 Dezember 2021

Super voor de eerste keer hier besteld heerlijk eten en perfect op tijd een aanrader!

Harm
28 Dezember 2021

Heerlijke maaltijd opgehaald en uiteraard opgegeten. Alles was tip-top in orde!!

Noud
27 Dezember 2021
Marissa
27 Dezember 2021

Ook dit keer was het eten weer top! Snel bezorgd in Hoofddorp en het eten was heerlijk!

Kort
27 Dezember 2021
Henk Brons
27 Dezember 2021

Zeer positieve ervaring

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
26 Dezember 2021

Iets tr vroeg
maar ach


Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carla Verdel
26 Dezember 2021

Heerlijk gegeten en wat is bestellen makkelijk met de app. Bezorging ook stipt op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tonnie
26 Dezember 2021

Prima geregeld en altijd lekker! Wel een beetje zuinig zo’n plukje kroepoek maar ik ga nooit ergens anders heen! De gebakken banaan is echt heerlijk!

Jos
26 Dezember 2021

Op tijd geleverd alles was goed warm,

B. Luk
25 Dezember 2021
Fam Timmer
25 Dezember 2021

Heerlijk gegeten. Wordt heel goed rekening gehouden met allergieën., zelfs teruggebeld voor advies wat we als alternatief konden bestellen. Super geregeld, mooi op tijd bezorgd. En een lekkere fles wijn bij de bestelling gekregen.

Van der Meer
25 Dezember 2021

Voor 1e kerstdag een bestelling gedaan.Het stond op de afgesproken tijd klaar en was zo als gewoonlijk weer heerlijk.

Sandra Muresu
25 Dezember 2021

Wat moet ik zeggen over Golden Corn behalve dan dat dit restaurant mijn absolute go-to restaurant is voor Chinees/Kantonees eten. We kennen elkaar al zoveel jaar en dit is te merken. Wij dragen ze een warm hart toe. En we laten Covid-19 ons niet weerhouden te genieten van hun gerechten. Sterker nog: deze Kerst hebben wij de gerechten laten bezorgen en zelfs Chinese muziek opgezet om een juiste feel te krijgen. Zodra Covid-19 ons dat toelaat, zou ik het graag nog eens overdoen, alleen dan in het restaurant! - Sandra en Mark

Herbert Meijer
25 Dezember 2021
Olav Swart
25 Dezember 2021

Heerlijk eten in ruime porties. 2 kleine verbeterpunten. - geef bij internet bestellingen de keus om de witte rijst die bij een gerecht hoort te veranderen in nasi, bami of gewoon niets. - schrijf bij grote bestellingen even het menu nummer op het doosje en de bijhorende saus. Met tevreden groet Olav

Erik
24 Dezember 2021

Snelle bezorging en goed en lekker eten.

Ellie
24 Dezember 2021

Het was weer prima verzorgd

Megan
24 Dezember 2021
Chris Gebhardt
23 Dezember 2021

Besteld een kantonees combi gerecht met 3 gerechten. Witte rijst, mihoen, cha siu en koe lo yuk
.. Op de afgesproken tijd bezorgd en zoals gewoonlijk ( rijkelijk) en goedvinden smaak, heet ( temperatuur).. alles weer top
. Altijd weer genieten 

..

Do
23 Dezember 2021

Fantastisch, goed verzorgd, eten goed warm en super lekker. Ook de bezorging op afgesproken tijd.

Jesse Blom
22 Dezember 2021

Het was heerlijk zoals altijd:)

Sandra
22 Dezember 2021
ZP
21 Dezember 2021
Voskuil
20 Dezember 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd

Marco
19 Dezember 2021

Weer super natuurlijk, snel en super lekker, tot de volgende keer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ingeborg Langeveld
19 Dezember 2021

Het eten was wederom heerlijk, maar wat een tegenvaller was de kroepoek. 6 stukjes kroepoek voor €2,70 , niet normaal duur.

Antwort von Golden Corn

Beste Ingeborg, Bedankt voor uw bestelling en het delen van uw ervaring. We nemen contact met u op omtrent uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Golden Corn

Koen
17 Dezember 2021
M.Rutten
16 Dezember 2021

Heerlijk gegeten, bestelling binnen 15 minuten geleverd. Top !!

Mw Commissaris
14 Dezember 2021

Snelle service en heerlijk eten

Natasja
13 Dezember 2021
Cecil
13 Dezember 2021
Dennis
13 Dezember 2021

Vertrouwde Kwaliteit

Ron
13 Dezember 2021

Eten was prima, bezorging tussen een half uur en drie kwartier vroeger dan afspraak, niet handig aangezien het daardoor opgewarmd moest worden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Smit
12 Dezember 2021

Eten goed en warm en zeker op tijd .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcel
12 Dezember 2021

Super cryspy en lekker